Καραμαλίκης: “Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους”

Ο Παναιτωλικός θα κυνηγήσει έως το τέλος όσες πιθανότητες του αναλογούν για την παραμονή στην κατηγορία, όπως τόνισε ο Στάθης Καραμαλίκης με δηλώσεις του.

Ο Παναιτωλικός θα κυνηγήσει έως το τέλος όσες πιθανότητες του αναλογούν για την παραμονή στην κατηγορία, όπως τόνισε ο Στάθης Καραμαλίκης με δηλώσεις του.


Ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε επίσης και στο φιλικό που θα διεξαχθεί στη Ζάκυνθο για τον Χρήστο Χαριάτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα


“Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη. Οι πιθανότητες είναι λιγοστές, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε. Μας λείπουν 6 βαθμοί. Μπήκαμε σε μία διαδικασία να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Το πράγμα στράβωσε σε κάποια θεωρητικά εύκολα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, τα οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε”, τόνισε στο “Sentra 103,3” ο Καραμαλίκης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για το φιλικό για τον Χαριάτη, “Έχασε άδικα τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα παραμονή των Χριστουγέννων. Άφησε πίσω του τη γυναίκα του που είναι έγκυος στον 7ο μήνα. Θεώρησα σωστό να γίνει ένα φιλικό για να βοηθήσουμε τη γυναίκα και το παιδί του.


Η βοήθεια του ΠΣΑΤ ήταν πολύτιμη και χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να προχωρήσει το όλο εγχείρημα. Εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, όπως οι Άγγελος Χαριστέας, Λουίτζι Τζενάμο, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Πούλιος μας έκαναν την τιμή να έρθουν στη Ζάκυνθο. Ήταν να έρθουν οι Τραϊανός Δέλλας, Ανδρέας Τάτος, Χάρης Μαυρίας και Λουκάς Βύντρα, ωστόσο υπήρξαν κάποιες δυσκολίες. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την επιθυμία τους να δώσουν το παρών. Από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Ζητάω την απλή στήριξη του κόσμου για να ενισχύσουμε την οικογένεια”.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.