Μυστακίδης: "Περιμένω την ευκαιρία που αξίζω στον ΠΑΟΚ"

Οι δηλώσεις του 25χρονου επιθετικού του οποίου ολοκληρώθηκε ο δανεισμός στη Γκόρνικ Ζάμπρζε.
10/06/2019 • 14:20
Ο Γιάννης Μυστακίδης
  • shares
Ο Γιάννης Μυστακίδης έκανε δηλώσεις αναφερόμενος στο τι γίνεται από εδώ και πέρα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ στην Γκόρνικ Ζάμπζε. Αρχικά αναφέρθηκε στο ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων που κάνει τώρα. Και είπε: «Το κάνω για μένα. Δουλεύω καθημερινά πάνω σε λεπτομέρειες με ανθρώπους που επισκέπτονται γνωστοί ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα με βοηθήσει στη συνέχεια». 
Είπε ακόμη ότι: «Απλά περιμένω την ευκαιρία που αξίζω στον ΠΑΟΚ. Στόχος μου είναι στην προετοιμασία να τα δώσω όλα και να ξανακαθιερωθώ. Όλοι γνωρίζουν τι μπορώ να προσφέρω. Τις προηγούμενες χρονιές παίζαμε με την πίεση ότι έχουμε να κατακτήσουμε πολλά χρόνια το Πρωτάθλημα. Πλέον, οι τίτλοι δίνουν αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι κίνητρο, αλλά είναι και ανάλογα τον ποδοσφαιριστή. Για εμένα είναι όνειρο να παίζω στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ».
Για τον δανεισμό του, είπε: «Ο δανεισμός μου στον Παναθηναϊκό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου, ήταν ό,τι καλύτερο. Με βοήθησε και η Γκόρνικ, πήρα ψυχολογία και ώθηση. Τώρα περιμένω πώς και πώς την προετοιμασία. Το πιστεύω ότι αξίζω την ευκαιρία μου στον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα που βρισκόμουν στον ΠΑΟΚ ήταν σημαντική, ακόμη και οι προπονήσεις».
Πηγή: Εφημερίδα "Metrosport"
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.