Περιμένει την απάντηση του Ιντέγε

Η διοίκηση του Άρη κρατάει στάση αναμονής στο θέμα του Μπράουν Ιντέγε, καθώς περιμένει από τον Αφρικανό επιθετικό την οριστική του απάντηση, στην πρόταση που του έχει καταθέσει.
10/06/2019 • 09:51
Ο Μπράουν Ιντέγε
  • shares
Η διοίκηση του Άρη κρατάει στάση αναμονής στο θέμα του Μπράουν Ιντέγε, καθώς περιμένει από τον Αφρικανό επιθετικό την οριστική του απάντηση, στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού αναμένεται να απαντήσει μέσα στην εβδομάδα στους “κίτρινους”, στους οποίους επικρατεί αισιοδοξία, πως η απάντηση του Νιγηριανού θα είναι θετική. 

Οι ιθύνοντες του Άρη θέλουν να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να έχει ο Σάββας Παντελίδης τον παίκτη στη διάθεσή του, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Παράλληλα, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με ακόμα δυο περιπτώσεις επιθετικών, προκειμένου να υπάρχει έτοιμη η εναλλακτική επιλογή, σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Ιντέγε.

Στη συνέχεια, οι “κίτρινοι” θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού. Ήδη, για τις συγκεκριμένες θέσεις έχει γίνει προεργασία από τον τεχνικό διευθυντή των “κίτρινων”, καθώς έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης