Το «θέλω» του Φιλιποτό κι η αναμονή για τον Ρόουζ

Το μεταγραφικό παραμένει άκρως ενεργό στην ομάδα του Άρη. Μετά και την άφιξη του Ντουάρτε οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλλουν έντονες προσπάθειες να ολοκληρώσουν το κομμάτι που έχει να κάνει με τη μεσοεπιθετική γραμμή.
09/06/2019 • 20:25
Ο Ρομέν Φιλιποτό
  • shares

Το μεταγραφικό παραμένει άκρως ενεργό στην ομάδα του Άρη. Μετά και την άφιξη του Ντουάρτε οι άνθρωποι της ομάδας καταβάλλουν έντονες προσπάθειες να ολοκληρώσουν το κομμάτι που έχει να κάνει με τη μεσοεπιθετική γραμμή. Μπορεί η υπόθεση του Γέφτοβιτς να μοιάζει πιο ... εύκολη για να προχωρήσουν, όμως έχουν τους λόγους τους να επιμένουν στηην περίπτωση του Ρομέν Φιλιποτό. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Οσέρ μοιάζει να είναι ο νο1 στόχος τους για τη συγκεκριμένη θέση και παρά το γεγονός πως οι αξιώσεις της γαλλικής ομάδας κάνουν το εγχείρημά τους πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό του Σέρβου, φέρονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην ιστοσελίδα «AllaboutAris» εξέφρασε την επιθυμία του για αίσιο έκβαση σ’ αυτό το ... φλέρτ: «Ισχύει ότι είμαι σε επαφή με τον Αρη. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο αυτήν τη στιγμή αλλά εύχομαι να τα βρούμε και να φτάσουμε σε συμφωνία».

Την ίδια στιγμή ο Άρης ελπίζει σε θετικά νέα κι από ένα άλλο … γαλλικό μέτωπο. Πιο συγκεκριμένα περιμένει τη Λοριάν για το θέμα του Λίντεϊ Ρόουζ. Παρά το γεγονός πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε ως δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Θεσσαλονίκη αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, δεν υπολογίζεται από τους Γάλλους, εκείνοι αξιώνουν το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ για την παραχώρησή του. Έχοντας τον Ρόουζ ως σύμμαχο στην προσπάθειά τους ευελπιστούν σε κάτι πιο λογικό για τα δεδομένα της υποθέσης.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο