Περιμένει Λοριάν για Ρόουζ ο Άρης

Την απόφαση της διοίκησης της γαλλικής ομάδας αναμένουν οι "κίτρινοι" σχετικά με το ύψος του ποσού για την πώληση των δικαιωμάτων του παίκτη
09/06/2019 • 16:30
Ο Λίντσεϊ Ρόουζ θέλει να παραμείνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο Άρης κινείται για να τον κρατήσει
  • shares
Ο Άρης έχει κάνει την κίνησή του για την απόκτηση του Λίντσεϊ Ρόουζ από τη Λοριάν και πλέον είναι στην αναμονή. Αυτό που περιμένει είναι η οριστική απόφαση της διοίκησης της γαλλικής ομάδας για το ύψος του ποσού για την πώληση των δικαιωμάτων του παίκτη.

Συγκεκριμένα, οι "κίτρινοι" επιμένουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή που δεν θα ανέβει πάνω από τα 150.000 ευρώ. Η γαλλική ομάδα αξιώνει το ποσό των 300.000 ευρώ. Τελευταία, όμως, φαίνεται να το συζητά και για λιγότερα, αν και υπάρχουν μέλη της διοίκησης που επιμένουν  στο αρχικό ποσό. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει η θέληση του Ρόουζ να συνεχίσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, καθώς αγωνιστικά ο Ρόουζ δεν φαίνεται να υπολογίζεται για την ερχόμενη σεζόν από την τεχνική ηγεσία της Λοριάν. Στα υπέρ του Άρη είναι ότι προσφέρει και ποσοστό μεταπώλησης στη γαλλική ομάδα, οπότε αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά.
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11