Νέα αναβολή, κερδίζει χρόνο ο Παναθηναϊκός

Αναβολής συνέχεια στη δικαστική διαμάχη Βέμερ-Παναθηναϊκός με την εκδίκαση της υπόθεσης να ορίζεται για τις 30 Μαρτίου.

Αναβολής συνέχεια στη δικαστική διαμάχη Βέμερ-Παναθηναϊκός. Ένα λάθος στην παράδοση της απόφασης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της εκδίκασης και της ενεργοποίησης της αφαίρεσης των τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της «πράσινης» ΠΑΕ ζήτησε νέα αναβολή διότι ο σύλλογος δεν είχε λάβει καθαρογραμμένη την απόφαση, ενώ και ο ίδιος απουσίαζε το προηγούμενο διάστημα. 

Όπως εξυπακούεται, ο συνήγορος του Γερμανού ποδοσφαιριστή, Πάρις Ατλαμάζογλου δεν δέχθηκε στο να δοθεί νέα αναβολή, αφού η υπόθεση έχει ήδη αναβληθεί πολλές φορές, τονίζοντας επίσης πως αν η απόφαση δεν βγει μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή τότε ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει ακόμα περισσότερο χρόνο, αφού για να ενεργοποιηθεί η ποινή θα πρέπει να έχουν περάσει τρεις ημέρες μετά τη διεξαγωγή του αγώνα. 

Αν η απόφαση τώρα βγει την Δευτέρα τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεσή του πάνω από δύο εβδομάδες για να βρει χρήματα και να γλυτώσει το -3 αφού ο επόμενος αγώνας είναι στις 15 Απριλίου με τον Ατρόμητο. 

Το διαιτητικό δικαστήριο έδωσε νέα αναβολή δύο ημερών με την υπόθεση να εκδικάζεται την Παρασκευή (30 Μαρτίου), κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα βγει απόφαση την ίδια ημέρα, οπότε ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει πολύτιμο χρόνο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.