Μεγάλο χορηγικό συμβόλαιο με την εταιρεία STIGA υπέγραψε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.!

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοινώνει με περηφάνια τη σύναψη νέας χορηγικής συμφωνίας με την παγκοσμίου φήμης σουηδική εταιρεία κατασκευής και εμπορίας υλικού STIGA!

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοινώνει με περηφάνια τη σύναψη νέας χορηγικής συμφωνίας με την παγκοσμίου φήμης σουηδική εταιρεία κατασκευής και εμπορίας υλικού STIGA!

Υπογράφτηκε συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, άρχισε από την πρώτη μέρα του έτους και είναι ταυτισμένο χρονικά με έναν ολυμπιακό κύκλο. Η πολυετής εποικοδομητική συνεργασία με την ινδική STAG International ολοκληρώθηκε στο τέλος του χρόνου και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. συνεχίζει άμεσα με εξίσου μεγάλο και σημαντικό συμβόλαιο, το οποίο θα της εξασφαλίζει πλήρη εξοπλισμό των προπονητικών της κέντρων και ένδυση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Είχε αρχίσει από καιρό τις επαφές για καινούργιο συνεργάτη και τελικά συμφώνησε με την εταιρεία, που συνέδεσε το όνομά της με τους παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους της εθνικής ομάδας ανδρών της Σουηδίας! Το πολύ ευχάριστη εξέλιξη γενικά για την επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας επιβεβαιώνει ότι οι ελληνικές εθνικές ομάδες και η ομοσπονδία έχουν κερδίσει, χρόνια τώρα, την παγκόσμια αναγνώριση. Τιμούν και αναδεικνύουν με συνέπεια και διακρίσεις τέτοιες συμφωνίες, την ίδια ώρα δημιουργούν το έντονο ενδιαφέρον των μεγάλων εκπροσώπων του εμπορικού κλάδου και αυτά τα δεδομένα οδηγούν σε άκρως τιμητικά χορηγικά συμβόλαια. Η STIGA θα παρουσιαστεί και επίσημα ως χορηγός την προσεχή Δευτέρα, 11 του μήνα, στη διάρκεια της εκδήλωσης στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Με επιγραμματική αναφορά και στη συνεργασία με τη STAG, να δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ μέχρι τη σύναψη της νέας συμφωνίας:
Tο χορηγικό συμβόλαιο που είχε υπογράψει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το 2011 με την ινδική εταιρεία STAG International, ήταν και θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη το μεγαλύτερο παγκοσμίως στο χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όσον αφορά στο εύρος της παροχής υλικού. Ενδεικτικά θυμίζουμε ότι προέβλεπε διάθεση συνολικά 300 τραπεζιών με ολοκληρωμένα σετ για το καθένα, πλήρη ενδυμασία για τις εθνικές ομάδες, όπως και εκπτώσεις 25% για κάθε αγορά προϊόντων της από την ομοσπονδία ή τα σωματεία της. «Ποτέ μέχρι σήμερα εθνική ομοσπονδία δεν είχε την ευκαιρία να υπογράψει τέτοιο συμβόλαιο αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ γι’ αυτό η διεθνής κοινότητα του αθλήματος είχε μείνει κατάπληκτη όταν έγινε γνωστό το περιεχόμενο του χορηγικού συμβολαίου», σχολίασαν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προσθέτοντας φυσικά ότι οι επιτυχίες των ελληνικών εθνικών ομάδων, όπως και των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, δικαίωσαν στο ακέραιο τις προσδοκίες της χορηγού εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια.
Πλησιάζοντας προς την λήξη του συμβολαίου με τους Ινδούς, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έγινε «το μήλο της έριδος» για πολλά από τα μεγάλα ονόματα των εταιρειών, που πρωτοστατούν στον χώρο του αθλήματος στον τομέα κατασκευής και εμπορίας ειδών επιτραπέζιας αντισφαίρισης (αγωνιστικό υλικό πάσης φύσεων, ένδυση, υπόδηση και λοιπά αξεσουάρ). Η παγκόσμια οικονομική κρίση έκανε φανερή την αδυναμία της STAG να συνεχίσει την τόσο μεγάλου μεγέθους χορηγία της προς την ομοσπονδία, όμως το έντονο ενδιαφέρον ευρωπαϊκών εταιρειών του κλάδου προς την ελληνική πλευρά, έφερε ως αποτέλεσμα ένα επίσης 4ετούς διάρκειας, ογκώδες χορηγικό συμβόλαιο με τη σουηδική STIGA.
Η τελευταία είχε δείξει ότι στρέφει την προσοχή της εδώ από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Χάλμσταντ τον Οκτώβριο. Εκεί όπου είχε αγωνιστεί ο Παναγιώτης Γκιώνης και εκπρόσωποί της είχαν κάνει μία πρώτη συζήτηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή. Στη συνέχεια ανέλαβε το θέμα η ομοσπονδία, προχώρησε τις επαφές και στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ταξίδι-αστραπή στην έδρα της εταιρείας, στην πόλη Εσκιλστούνα (Eskilstuna), που βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα βόρεια της Στοκχόλμης, με σκοπό να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέου χορηγικού συμβολαίου. Στη σκανδιναβική πόλη μετέβησαν ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, αλλά και ο Κώστας Βατσακλής, ως χρήσιμος και αναγκαίος σύμβουλος για τον εξοπλισμό των εθνικών μας ομάδων σε τραπέζια, ξύλα ρακετών, λάστιχα, μπαλάκια κλπ.

Προηγουμένως βέβαια η ομοσπονδία είχε διερευνήσει διεξοδικά την παγκόσμια αγορά με συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με πολλές από τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου, ενώ σημαντικό ρόλο για την υπογραφή της συμφωνίας έπαιξε και η επιθυμία των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που γνωρίζουν καλά τα προϊόντα όλων των εταιρειών αγωνιζόμενοι σε κορυφαία πρωταθλήματα. Όταν οι συζητήσεις με την STIGA έφτασαν σε προχωρημένο επίπεδο, η μετάβαση στην Εσκιλστούνα κρίθηκε επιβεβλημένη για την τελική διαπραγμάτευση.
Το συμβόλαιο που τελικά υπογράφηκε, είναι 4ετούς διάρκειας, ταυτισμένο χρονικά μ’ έναν Ολυμπιακό κύκλο. Με γνώμονα την παρούσα διεθνή οικονομική συγκυρία, το κόστος παραγωγής των προϊόντων που παράγει η εταιρεία στην Ευρώπη, τη φήμη της αλλά και την πολυετή παρουσία της στο άθλημα διεθνώς, είναι και αυτή η συμφωνία μια από τις μεγαλύτερες σε αξία στα χρονικά του αθλήματος.

Η χορηγία περιλαμβάνει τον πλήρη εξοπλισμό όλων των προπονητικών κέντρων της ομοσπονδίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με τραπέζια STIGA EXPERT VM ROLLER 25 mm συνοδευόμενα απ’ όλα τα παρελκόμενα (φιλέ, παραβάν, τραπέζια διαιτητών, score boards, πετσετοθήκες κλπ), ξύλα ρακετών, λάστιχα, χιλιάδες μπαλάκια και φυσικά άφθονη ένδυση και αξεσουάρ για την πλήρη κάλυψη των αναγκών όλων των εθνικών ομάδων. Ανταποδοτικά η ομοσπονδία θα μετονομάσει όλα τα προπονητήρια των κλιμακίων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα σε αίθουσες STIGA και θα προβάλλει ακόμα το όνομα της εταιρείας στην ιστοσελίδα της, σε όλα τα επιστολόχαρτα, σε ρεπορτάζ στον γραπτό και τον ηλεκτρονικό Τύπο και όπου αλλού μπορεί.
Η ιδιοκτησία της εταιρείας, αμέσως μετά τη συμφωνία, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της γιατί όπως δήλωσαν οι επικεφαλής της, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η ελληνική αγορά γενικότερα, βρίσκονταν εδώ και αρκετό καιρό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της. Από την άλλη πλευρά τόσο ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. όσο και ο ομοσπονδιακός προπονητής, έμειναν κατάπληκτοι απ’ όσα είδαν στη διάρκεια της ξενάγησης που τους έγινε από τους ιθύνοντες της εταιρείας στο εργοστάσιό της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά την ξενάγησή τους στο τμήμα της παραγωγής ξύλων ρακέτας, οι υπεύθυνοι του εργοστασίου απαγόρευσαν τη λήψη φωτογραφιών δεδομένης της πολύ προηγμένης τεχνολογίας, που χρησιμοποιείται στον τομέα αυτόν.

Η νέα χορηγός εταιρεία της ομοσπονδίας, θα παρουσιαστεί και επίσημα στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας, την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.. Την χορηγό εταιρεία θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση αυτή ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Γιόνας Βίλεν, ο οποίος θα κάνει μικρή παρουσίαση της εταιρείας και θα πει λίγα λόγια για τη συμφωνία που υπογράφτηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.