Περιμένοντας την απάντηση του Ιντέγε

Ο Άρης περιμένει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη την απάντηση του Μπράουν Ιντέγε, στην πρόταση που του έχει καταθέσει, ελπίζοντας πως η απάντηση του Νιγηριανού επιθετικού θα είναι θετική.
09/06/2019 • 09:44
Ο Μπράουν Ιντέγε
  • shares
Ο Άρης περιμένει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη την απάντηση του Μπράουν Ιντέγε, στην πρόταση που του έχει καταθέσει, ελπίζοντας πως η απάντηση του Νιγηριανού επιθετικού θα είναι θετική. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, πριν πάρει την οριστική του απόφαση. 

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με άλλους τρεις επιθετικού, προκειμένου να έχει έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που ο Ιντέγε απαντήσει αρνητικά. Στόχος του τεχνικού διευθυντή των “κίτρινων” είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα του επιθετικού, την ερχόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, το μεσημέρι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Λερίν Ντουάρτε, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη. Ο Ολλανδός παίκτης αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους”. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11