Ολόκληρη η τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Η αυλαία του α’ γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ετοιμάζεται να πέσει και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν όλες τις αναμετρήσεις!

Η αυλαία του α’ γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ετοιμάζεται να πέσει και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν όλες τις αναμετρήσεις! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Σάββατο 9 Ιανουαρίου – Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Κολοσσός H Hotels – Άρης, Ρέθυμνο Cretan Kings – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Κηφισιά, καθώς κι άλλα τέσσερα παιχνίδια στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» για την 13η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (https://www.youtube.com/watch?v=D6g11it5AVU). Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.  Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο www.novasports.gr/BasketLeague13.

Οι φίλοι του μπάσκετ, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD που θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00, θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Απόλλων Πατρών Carna – Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη, Αρκαδικός – AEK σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, ΠΑΟΚ – Καβάλα σε περιγραφή του Κωστή Μπότσαρη, Λαύριο – Κόροιβος Αμαλιάδας σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και Κολοσσός H Hotels – Άρης σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Γιάννη Αρφαρά με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται και ολόκληρος από τo Novasports 4. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 16:30 θα μεταδοθεί από το Novasports 3 και ηχητικά από το Novasports.gr ο αγώνας Ρέθυμνο Cretan Kings – Ολυμπιακός. Στην περιγραφή θα είναι ο Χρήστος Καούρης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζανετάκης. Τέλος, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 17:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Κηφισιά που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Καπίρης. 

Για περισσότερα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ:
α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague)
β. Ειδησεογραφία με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο www.novasports.gr/Basket
γ. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter)

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.