Δεν εγκαταλείπουν οι Πράσινοι για Κατελάρη

Αν και η πρώτη απάντηση της Ομόνοιας στην επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική αναφορικά με τον Φάνο Κατελάρη, ο Νίκος Νταμπίζας θα επιμείνει για τον διεθνή Κύπριο χαφ.
0
Νίκος Τζουάννης
06/06/2019 • 17:25
Ο Φάνος Κατελάρης
  • shares
Αν και η πρώτη απάντηση της Ομόνοιας στην επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική αναφορικά με τον Φάνο Κατελάρη, ο Νίκος Νταμπίζας θα επιμείνει για τον διεθνή Κύπριο χαφ και αναμένεται  να κάνει νέα κίνηση από τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού. 

Ο 23χρονος μέσος παραμένει στη λίστα των Πράσινων, καθώς πρόκειται για ένα παίκτη που συγκεντρώνει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει ο σύλλογος για τη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ ο Κύπριος αμυντικός μέσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πάντως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται - και δεν έχουν τη δυνατότητα - να δώσουν χρήματα στην Ομόνοια για τον Κατελάρη, επόμενως η επόμενη πρόταση του Τριφυλλιού πιθανότατα θα συμπεριλαμβάνει και ποιοτικότερα έμψυχα ανταλλάγματα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.