"Απορρίφθηκε η πρόταση για Κατελάρη". Τι λέει ο Παναθηναϊκός!

Οι Κύπριοι υποστηρίζουν πως η Ομόνοια απάντησε αρνητικά στην επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη.
0
Νίκος Τζουάννης
05/06/2019 • 19:25
Ο Φάνος Κατελάρης
  • shares
Οι Κύπριοι υποστηρίζουν πως η Ομόνοια απάντησε αρνητικά στην επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Μεγαλόνησο, ο σύλλογος της Λευκωσίας θεώρησε υποτιμή την πρόταση του Τριφυλλιού, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έδινε οικονομικά ανταλλάγματα για την απόκτηση του 23χρονου χαφ. 

Την ίδια στιγμή, άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον Κατελάρη και τονίζουν πως ο παίκτης θα μπορούσε να απασχολήσει το Τριφύλλι υπό προϋποθέσεις. Παράλληλα οι Πράσινοι ξεκαθαρίζουν πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δώσει χρήματα για την αγορά οποιοδήποτε παίκτη και ότι ο Κατελάρης δεσμεύεται με συμβόλαιο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία