Θέλει να αποδείξει ότι δεν τελείωσε ποδοσφαιρικά!

Ο Ζλατάν Ιμπραχίμοβιτς επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, γι΄αυτό επέλεξε να μετακομίσει στην Αμερική και στους LA Galaxy.

Ο Ζλατάν Ιμπραχίμοβιτς επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, γι΄αυτό επέλεξε να μετακομίσει στην Αμερική και στους LA Galaxy. Η ομάδα των ΗΠΑ θα αποτελέσει τον τον 9ο σταθμό στην καριέρα του και την έβδομη διαφορετική χώρα που θα παίξει ποδόσφαιρο ο σπουδαίος Σουηδός άσος.

Μετά από τον  τραυματισμό στο γόνατο στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ο Ιμπραχίμοβιτς δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τη θέση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο MLS:

«Είμαι ευτυχής που θα παίξω στην καλύτερη ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, νιώθω καλά, αυτό είναι η το καλύτερο μέρος για μένα», δήλωσε. « Ανυπομονώ να παίξω, έχω πολλά να δώσω και ελπίζω να απολαύσω πολλές νίκες». 

Στην έως τώρα καριέρα του έχει παίξει σε 730 αγώνες, έχει σκοράρει 421 γκολ και κέρδισε 31 τρόπαια στις ομάδες που έπαιξε, στη  Μάλμε, τον Άγιαξ τη Γιουβέντους, την Ίντερ, τη Μπαρτσελόνα, τη Μίλαν, την Παρί και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μόνο στο Μάλμε και τη Γιουβέντους απέτυχε να πάρει τρόπαια,αφού τα δύο πρωταθλήματα Ιταλίας, το 2005 και το 2006, που κέρδισε με την Γιουβέντους, αφαιρέθηκαν από τον σύλλογο, μετά το σκάνδαλο Calciopoli.  

Έχει το ρεκόρ 13 τίτλων πρωταθλήματος από τέσσερις διαφορετικές Λίγκες.Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Σουηδίας με 62 γκολ σε116 παιχνίδια με την Εθνική, ενώ ήταν δύο φορές ο πρώτος σκόρερ της Serie A και τρεις φορές στη Ligue 1. Το σόου του Ζλάταν συνεχίζεται τώρα και στόχος του είναι να γράψει ιστορία και στο MLS.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.