Μένει Πλατεία ο Σπιριντόνοβιτς

Κοντά στο να μείνει στον Πανιώνιο είναι ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς τον οποίο ο Άκης Μάντζιος έχει διαχειριστεί προσωπικά το τελευταίο διάστημα.
02/06/2019 • 17:39
Ο Σέρτζαν Σπιριντόνοβιτς
  • shares
Ο Σρτναν Σπιριντόνοβιτς είχε πολλά κρούσματα απειθαρχίας τη σεζόν που μας πέρασε και το γεγονός αυτό δε βοήθησε ούτε την ομάδα (η οποία όμως πέτυχε το στόχο της) και πολύ περισσότερο ούτες τον ίδιο, ο οποίος ήθελε να πάρει μεταγραφή σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Ο Άκης Μάντζιος τους τελευταίους μήνες έκανε πολλές προσπάθειες να "πείσει" τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια πως αν ο Πανιώνιος είχε τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, δύσκολα θα του δινόταν άλλη ευκαιρία. 

Ωστόσο με δεδομένο τον περιορισμό και φυσικά με δεδομένη την ποιότητα που διαθέτει ο αυστριακός, ο Ιστορικός θέλει να μείνει στο ρόστερ, καθώς ο "συνετός" Σπιριντόνοβιτς θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε ηγέτη της ομάδας. Οπότε από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια πρόταση (τουλάχιστον για την ώρα) από το εξωτερικό, όλα δείχνουν πως ο "Σπίρι" θα μείνει Πλατεία. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.