Κοντά στον νέο προπονητή ο Αστέρας Τρίπολης

Σε προχωρημένες επαφές με τον εκλεκτό της για τον πάγκο της ομάδας φέρεται να βρίσκεται η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει εντός της εβδομάδας την επιλογή της.
02/06/2019 • 07:03
Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης
  • shares
Σε προχωρημένες επαφές με τον εκλεκτό της για τον πάγκο της ομάδας φέρεται να βρίσκεται η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει εντός της εβδομάδας την επιλογή της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νέος τεχνικός των Αρκάδων θα προέρχεται από την ισπανική αγορά, στην οποία είχε στραφεί η προσοχή όλων στην Τρίπολη, τις τελευταίες ημέρες.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αστέρα . Ο 34χρονος τεχνικός εργάστηκε την περσινή σεζόν στην Ντεπορτίβο Μιράντες. Στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης φέρεται να βρίσκεται και ο Καριόν. Στόχος της διοίκησης είναι να τρέξει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού, με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα, η οποία θα εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11