«Κάτω τα χέρια από Ολυμπιακό και Μαρινάκη»

Την στήριξή τους στον Βαγγέλη Μαρινάκη εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι βετεράνοι του Ολυμπιακού.

Την στήριξή τους στον Βαγγέλη Μαρινάκη εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι βετεράνοι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Ο Θρύλος, τα εκατομμύρια των φιλάθλων του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν πτοούνται από τον αδυσώπητο και λυσσώδη πόλεμο, που στόχο έχει να δημιουργήσει προβλήματα και να χτυπήσει τον Θρύλο μας και τον Πρόεδρό του.

Ο κύριος Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό μας σε μια κρίσιμη στιγμή και μεγαλούργησε. Τον οδήγησε σε 7 συνεχόμενα Πρωταθλήματα και το 8ο ο κόσμος μας ξέρει ότι το έχασε από μια ανάλγητη Ομοσπονδία, από διαιτητές-νάρκες και από αποφάσεις που δεν τιμούν την Δικαιοσύνη (αυτούς που τις πήραν).

Κατακτήσαμε Κύπελλα, μπήκαμε στην ελίτ της Ευρώπης, είδαμε την Ακαδημία μας να ανθίζει, το Καραϊσκάκη να γίνεται πιο όμορφο και πιο λειτουργικό, το Ρέντη να μετατρέπεται σε ένα από τα κορυφαία αθλητικά κέντρα της Ευρώπης. Αλλά και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να θριαμβεύει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όλα αυτά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του Συλλόγου.

Κάποιοι όμως δεν θέλουν τον Μαρινάκη στον Ολυμπιακό και τον Ολυμπιακό δυνατό. Και τον πολεμούν ύπουλα και από το σκοτάδι.

Οι σκιές των γιγάντων που ακολουθούν τους Θρυλικούς Βετεράνους του Ολυμπιακού μας συντάσσονται μαζί με τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας κόντρα και σε αυτή τη νέα σκευωρία.

Καλούμε την Πολιτεία να σταματήσει τις προκλήσεις στον μεγαλύτερο Σύλλογο και στους φιλάθλους μας και να προσπαθήσει για πραγματική εξυγίανση και όχι για την εξυγίανση της παρανομίας και της παραχάραξης της ιστορίας, που ζούμε αυτή τη χρονιά.

Η βορβορώδης κατασυκοφάντηση του κυρίου Μαρινάκη με τις δικαστικές αποφάσεις στα ποδοσφαιρικά ζητήματα συνετρίβη και οι υποθέσεις δεν έφτασαν καν στα δικαστήρια! Το ίδιο θα συμβεί και με αυτή τη νέα σκευωρία.

Αντί για ευχαριστώ στον ηγέτη του Θρύλου για την προσφορά του στον αθλητισμό και την κοινωνία, επιχειρούν κάποιοι να πλήξουν την εικόνα του με άθλια ψέματα και βρωμερές επινοήσεις.

Καλούμε όποιον θέλει να μάθει ποιος είναι ο κύριος Μαρινάκης, να περπατήσει μαζί μας στις φτωχές γειτονιές του Πειραια, για να δουν ποιος προσφέρει πραγματικά στην κοινωνία και χωρίς να το διαφημίζει.

Θα είμαστε ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή για ό,τι χρειαστεί.

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν τον αγώνα τους και θα έρθει η ώρα που θα σταματήσει αυτός ο πόλεμος και εμείς θα είμαστε οι νικητές, όπως επιβάλλει η τρισένδοξη ιστορία μας.

Ο Ολυμπιακός μας, με τα 44 πρωταθλήματα, τα αναρίθμητα Κύπελλα και Νταμπλ, με το θρυλικό γήπεδο Καραϊσκάκη, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τις Ακαδημίες πρότυπο και τις δεκάδες Σχολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό με τα δεκάδες πρωταθληματικά τμήματα, που κατακτούν πρωταθλήματα και κύπελλα σε όλα τα σπορ, με τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και τα εκατομμύρια των φιλάθλων, σε Ελλάδα και εξωτερικό, όλα μαζί συγκροτούν έναν τεράστιο υγιέστατο οργανισμό, μοναδικό όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον πλανήτη!

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με το τεράστιο κοινωνικό έργο, το οποίο πραγματοποιεί με τη στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού, φωνάζει δυνατά κάτω τα χέρια από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.