«Χάρη στη Nova υπάρχει το ελληνικό ποδόσφαιρο» (video)

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας, ως το καλοκαίρι του 2021, επισημαίνοντας τα οφέλη που είχε η ομάδα της Αρκαδίας.
28/05/2019 • 14:10
Ο Γιώργος Μποροβήλος
  • shares
Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας, ως το καλοκαίρι του 2021, επισημαίνοντας τα οφέλη που είχε η ομάδα της Αρκαδίας κάτω από την τηλεοπτική σκέπη της Nova όλα αυτά τα χρόνια της συμμετοχής της στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

«Η συνεργασία μας με την Nova κρατά πολλά χρόνια. Χάρις τη Nova το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να υπάρχει, έτσι όπως υπάρχει σήμερα.

Ειδικά εμείς στον Αστέρα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία την οποία επεκτείναμε ως το καλοκαίρι του 2021 και θέλω να πιστεύω ότι όπως μέχρι τώρα, έτσι και στα επόμενα δύο χρόνια αυτή η συνεργασία θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών.

Ο Αστέρας είναι μια σχετικά καινούργια ομάδα η οποία μπήκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και κατάφερε σε αυτήν την περίοδο των 13 χρόνων στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία να πετύχει σημαντικές διακρίσεις όπως η συμμετοχή σε έναν τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και οι έξι έξοδοι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Γιουρόπα Λιγκ).

Βασικός συντελεστής μας ήταν η Nova η οποία πέραν της τηλεοπτικής προβολής της ομάδας στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αποτελεί και τον βασικό μας χρηματοδότη έτσι ώστε ο Αστέρας να προσφέρει ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό προϊόν, αποδεκτό από τους Έλληνες φιλάθλους όπου ανεξάρτητα από την πρώτη προτίμηση του καθενός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας ο Αστέρας είναι μια πολύ συμπαθής ομάδα.

Μετά το 2011 η χώρα μας βιώνει μια βαθειά οικονομική κρίση. Παρ’ όλα αυτά η σχέση Nova – Αστέρας Τρίπολης ποτέ δεν είχε προβλήματα.  

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και πραγματικά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτή η συνεργασία θα επεκταθεί για ακόμη δύο χρόνια  

Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 17:15

Live
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..