Πάει για το ... 2/2 Χ2 ο Βιεϊρίνια

Σε παράλληλη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικτυακές ψηφοφορίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Παίκτη της σεζόν μαζί μ’ αυτήν της επίτευξης του καλύτερου γκολ.
27/05/2019 • 15:35
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια
  • shares

Σε παράλληλη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικτυακές ψηφοφορίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Παίκτη της σεζόν μαζί μ’ αυτήν της επίτευξης του καλύτερου γκολ. Κοινός παρονομαστής και των δυο ο άνθρωπος που συγκεντρώνει την προτίμηση των φίλων της ομάδας. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου» στην πρώτη κατηγορία συγκεντρώνει ως τώρα το 55% έχοντας αρκετά πίσω του τον Κρέσπο με 13,14% και τον Πασχαλάκη με 9,4% κι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί να επαναλάβει την αντίστοιχη περσινή του, ατομική διάκριση ενώ ακόμη υψηλότερο είναι το ποσοστό στη δεύτερη ψηφορορία όπου προηγείται με 61,92% για το απίθανο και πολύ μεγάλης σημασίας γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο!
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή