Ανακοίνωση – αντίδραση κι από την ΠΑΕ Παναιτωλικός

Με αφορμή αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας χτες περί αγοράς του Παναιτωλικού αλλά και της Ξάνθης από τον Ιβάν Σαββίδη, πέραν από την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αγωγή και μήνυση κατά του ανθρώπου που τα υποστήριξε, προέκυψε αντίστοιχη κι από την ΠΑΕ Παναιτωλικός.
27/05/2019 • 13:22
Ανακοίνωση εξέδωσε κι η ΠΑΕ Παναιτωλικός.
  • shares

Με αφορμή αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας χτες περί αγοράς του Παναιτωλικού αλλά και της Ξάνθης από τον Ιβάν Σαββίδη, πέραν από την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αγωγή και μήνυση κατά του ανθρώπου που τα υποστήριξε, προέκυψε αντίστοιχη κι από την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Σε ανακοίνωσή της για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει: «Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προέβη σε δηλώσεις, ανυπόστατες, άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Περιμένουμε άμεσα από τον ίδιο και την ΠΑΕ που θεσμικά εκπροσωπεί, την εξήγησή τους και την αποκατάσταση της αλήθειας. Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη».
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..