Νέες επαφές με τον Γρηγορίου

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να έχει νέες επαφές με τον Μιχάλη Γρηγορίου, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να αναλάβει ο Έλληνας τεχνικός την τεχνική ηγεσία της ομάδας τις προσεχείς ημέρες.
27/05/2019 • 10:55
Ο Μιχάλης Γρηγορίου
  • shares
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να έχει νέες επαφές με τον Μιχάλη Γρηγορίου, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να αναλάβει ο Έλληνας τεχνικός την τεχνική ηγεσία της ομάδας τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ομάδας των Ιωαννίνων περίμεναν την επιστροφή του Έλληνα τεχνικού από την Ισπανία, όπου είχε βρεθεί για να παρακολουθήσει τον τελικό του ισπανικού κυπέλλου. Μέχρι στιγμής, οι πιθανότητες για να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι μοιρασμένες, με τους ιθύνοντες της ομάδας των Ιωαννίνων να εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..