Στο Κατάρ οι "μικροί" του ΠΑΟΚ

Μέχρι τις 30 Μαϊου τρεις ομάδες από την Ακαδημία του Δικεφάλου θα βρεθούν στην Ντόχα.
26/05/2019 • 15:45
Στο Κατάρ θα βρίσκονται μέχρι τις 30/5 τρεις ομάδες από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ
  • shares
Στο Κατάρ μέχρι τις 30/5 θα βρίσκονται τρεις ομάδες του ΠΑΟΚ από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. 
Η επίσημη ενημέρωση έχει ως εξής: "Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ακαδημίας Aspire στη Ντόχα του Κατάρ θα βρεθούν τρία τμήματα της ακαδημίας του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά Tri Series Aspire Cup, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 30 Μαϊου.
Οι Κ17, Κ15 και Κ12 θα ανταποδώσουν την επίσκεψη της Aspire Academy στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2019, οπότε μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν τον αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ για το Youth League. Θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν ενδιαφέροντα φιλικά, τόσο με την Aspire, όσο και με την Εθνική Μαλαισίας.
Την αποστολή της Κ17 αποτελούν οι: Δημοσθένης Μακρής, Βασίλειος Γρόσδης, Βασίλειος Γκορτεζιάνι, Ιωάννης Μανωλιούδης, Αναστάσιος Τεμερτζόγλου, Βασίλειος Αλτιντζής, Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης, Δημήτρης Κουίδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Τίτος Κουτεντάκης, Χρήστος Τσακιρίδης, Χρήστος Τζόλης, Ισαάκ Κιουρτσίδης, Βασίλειος Κιτσάκης, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, Γεώργιος Λαγωνίδης, Αϊντίν Ντάικο.Συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Εμπε Χάγκαν.
Την αποστολής της Κ15 αποτελούν οι: Νικόλαος Μπότης, Δημήτριος Μοναστηρλής, Ελευθέριος Τασιούρας, Ιωάννης Τσαλουκίδης, Μάριος Σινανάι, Φαμπιάν Τσέλα, Ισαάκ Κιουρτσίδης, Αγγελος Ζίλος, Ζήσης Τσίκος, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Θεόδωρος Καλόγηρος, Θεόδωρος Σπυριδόπουλος, Γιώργος Κούτσιας, Γεώργιος Κουλούρης, Λάμπρος Σμυρλής, Μάριος Μπάμπουρας, Μιχαήλ-Ραφαήλ Καμαρός, Ευάγγελος Τόσκος Συνοδεύουν οι προπονητές Απόστολος Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης.
Την αποστολή της Κ12 αποτελούν οι: Μιχαήλ Πουρλιοτόπουλος, Γεώργιος Παναγιωτίδης, Μπέντρι Ντούνγκα, Γεώργιος Κοσίδης, Δημήτριος Μπαταούλας, Πέτρος Καρακώστας, Αθανάσιος Πάνος, Βασίλειος Ελευθεριάδης, Φώτιος Βασίλης, Νικόλαος Θεοφίλου, Κωστούλας, Πασχάλης Ανδρεάδης, Ευστράτιος Ταχμετζίδης, Ραφαήλ Χατζηβασιλείου. Συνοδεύουν οι προπονητές Δημήτρης Ορφανός και Στέλιος Μπίκας.
Την αποστολή συνοδεύον ο διευθυντής της ακαδημίας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, ο γυμναστής Ανέστης Ασλανίδης, o φυσιοθεραπευτής Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης και ο φροντιστής Ευστράτιος Αριζάνης".
Πηγή: paokfc.gr
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..