Εισιτήρια… υπάρχουν

Πέραν των εισιτηρίων που θα δοθούν στις τέσσερις φιναλίστ ομάδες, η Ευρωλίγκα διαθέτει και άλλα ξεχωριστά, τ οποία υπάρχουν ακόμη.

Πέραν των εισιτηρίων που θα δοθούν στις τέσσερις φιναλίστ ομάδες, η Ευρωλίγκα διαθέτει και άλλα ξεχωριστά, τ οποία υπάρχουν ακόμη.

Όποιος θέλει ένα «μαγικό χαρτάκι» για το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης λοιπόν, θα πρέπει να κινηθεί σχετικά γρήγορα. Ο λόγος είναι ότι Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός ή Μακάμπι που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση της διοράνωσης θα πάρουν μόλις 1.000 εισιτήρια έκαστος.

Μην περιμένετε βέβαια, ότι τα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν απομείνει προς διάθεση είναι… οικονομικά. Αυτά που έχουν απομείνει κοστίζουν 316 ευρώ (σ.σ. 750 τουρκικές λίρες) και είναι στην κατηγορία PC4. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη διοργανώτρια, κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως έξι εισιτήρια.

Σε περίπτωση που θέλετε μια θέση στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης λοιπόν, μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπου υπάρχει παραπομπή. Αυτή είναι προς τη διεύθυνση: https://www.koobin.com/euroleague/index.php?action=PU_tu_equipo    
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.