Κλοπ: «Μην πειράζετε τους παίκτες μου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του, παρά την ισοπαλία 2-2 με την Έξετερ για το κύπελλο Αγγλίας και τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη του αποτελέσματος.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του, παρά την ισοπαλία 2-2 με την Έξετερ για το κύπελλο Αγγλίας και τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη του αποτελέσματος. Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως όποιος θέλει να κάνει κριτική, θα πρέπει να την κάνει για τον ίδιο και όχι για τους ποδοσφαιριστές του.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ τόνισε: «Αν θέλετε να κάνετε κριτική, αφήστε τα παιδιά και “χτυπήστε” εμένα. Εγώ πήρα τις αποφάσεις, εγώ επέλεξα τους παίκτες και τους είπα ότι τους εμπιστεύομαι να παίξουν και να μας βοηθήσουν. Δεν έκαναν όσο καλό παιχνίδι θα μπορούσαν να κάνουν, αλλά ήταν καλοί τουλάχιστον για να πάρουμε την ισοπαλία».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Έρχονται παιχνίδια με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε λίγες μέρες και μετά έχουμε και τη ρεβάνς, οπότε μπορεί και στον επαναληπτικό να βάλω πάλι την ίδια ομάδα… Δεν ξέρω μέχρι τότε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.