Με Μπουγαΐδη στην άμυνα

Στον Μαυρουδή Μπουγαϊδη φαίνεται να καταλήγει ο Νίκος Κωστένογλου για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Πρώτη φορά έπαιξε σε οικογενειακό δίτερμα ο Γκούνγιονσεν. Υποδοχή για την Ένωση στο νησί των Φαιάκων.

Στον Μαυρουδή Μπουγαϊδη φαίνεται να καταλήγει ο Νίκος Κωστένογλου για το κέντρο της άμυνας  της ΑΕΚ, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Πρώτη φορά έπαιξε σε οικογενειακό δίτερμα ο Γκούνγιονσεν. Υποδοχή για την Ένωση στο νησί των Φαιάκων.

Ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα αφού από από την αναμέτρηση με την ομάδα του Τίβου Καβακά θα απουσιάσει ο τραυματίας Δέλλας και οι τιμωρημένοι Γεωργέας, Καραμπελας και Μανωλάς.

Μία μέρα πριν τον αγώνα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης ο Νίκος Κωστένογλου δοκίμασε τον Κωνσταντόπουλο στα δοκάρια, τους Κοντοέ και Μπουγαΐδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Αργυρίου δεξιά και τον Λαγό αριστερά στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή έβαλε τον Μάκο ως αμυντικό χαφ με τους Βάργκας και Καφέ μπροστά του, ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν οι Λεονάρντο, Κλωναρίδης και στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος.

Μέσα και ο Γκούντγιονσεν
 
Μέρα με τη μέρα ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν δείχνει ότι βρίσκεται όλο και σε καλύτερη κατάσταση, κάτι που αποδείχθηκε και στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Ισλανδός σούπερ σταρ συμμετείχε για πρώτη φορά στο οικογενειακό δίτερμα (από τη στιγμή του τραυματισμού του στο ματς του α’ γύρου με τον Ολυμπιακό), δείγμα του ότι πλησιάζει η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει στο φιλικό του περιβάλλον ότι θα προλάβει να αγωνιστεί στα ματς των πλέι οφ.

Υποδοχή στην Κέρκυρα

Η αποστολή βρίσκεται από της 7 το απόγευμα του Σαββάτου στην Κέρκυρα, εκεί που τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Αρχικά στο αεροδρόμιο βρέθηκαν περίπου 50 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι αποθέωσαν ιδιαίτερα τον Λυμπερόπουλο, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του δικεφάλου. Λίγη ώρα αργότερα στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει για δύο βράδια η αποστολή της ΑΕΚ, έδωσαν το παρών μαθητές γυμνασίου και Λυκείου από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Κέρκυρα για εκδρομή. Όπως ήταν λογικό για αρκετή ώρα  συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης υπέγραψες δεκάδες αυτόγραφα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.