Το ισπανικό μοντέλο και ο "αντί-Μουνάφο"!

Η ομάδα της Αρκαδίας τελείωνει σύντομα το θέμα του νέου προπονητή, κοιτάζοντας προς την ισπανική αγορά. Έτοιμη η διοίκηση να φέρει στην Τρίπολη τον "αντι-Μουνάφο"!
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
23/05/2019 • 14:43
Κρίνεται άμεσα η παραμονή του Μουνάφο.
  • shares
Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται σε εγρήγορση για να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία με το νέο προπονητή του συλλόγου. Οι επαφές με προπονητές από την ισπανική αγορά συνεχίζονται με μυστικότητα και εξελίξεις αναμένονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Η πρόσληψη Έλληνα προπονητή δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες, καθώς ο Αστέρας μετά το πείραμα Παντελίδη (που ήταν επιτυχημένο την πρώτη σεζόν), θέλει να συνεχίσει με ευρωπαϊκή νοοτροπία στον πάγκο. 

Σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό σκέλος, αναζητούνται λύσεις στις θέσεις του επιθετικού, ενός επιτελικού χαφ και ενός στόπερ και πάλι από την ισπανική αγορά. Η τελική κατάληξη της συνεργασίας με τα ονόματα τα οποία εξετάζονται, βρίσκεται σε συνάρτηση με τον προπονητη ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα. 

Παράλληλα εξετάζονται λύσεις για έναν "αντι-Μουνάφο", καθώς ο έμπειρος Αργεντινός αμυντικός μέσος θα πάρει την απόφαση του μετά το πέρας των διακοπών του και έτσι η διοίκηση του Αστέρα πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών