Μελισσανίδης για Περέιρα και Μάο-Μάο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τις αλλαγές διαιτητών στον τελικό, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τη δήλωση Μάο-Μάο.
0
Γιώργος Βασιλείου
23/05/2019 • 09:18
Μελισσανίδης για Περέιρα και Μάο-Μάο
  • shares
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τις αλλαγές διαιτητών στον τελικό, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τη δήλωση Μάο-Μάο.

Για το θέμα με τον Περέιρα: 
"Η ΑΕΚ όλο τον χρόνο που πέρασε δεν ασχολήθηκε καθόλου με την διαιτησία. Ότι είχαμε να πούμε πήγαμε και το είπαμε στην επιτροπή διαιτησίας. Αυτό που έγινε με τις αλλαγές των διαιτητών μας αιφνιδίασε. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, το κυνηγάμε. Η UEFA επιμένει ότι θέλει τον Περέιρα, εμείς θα κινηθούμε νομικά και θα το φτάσουμε μέχρι τέλος. Το αποτέλεσμα δεν ξέρω ποιο θα είναι αλλά θα φτάσουμε μέχρι τέλος. 

Η ΑΕΚ έφαγε πολλά λάθη φέτος. Δεν βγήκε να μιλήσει ποτέ. Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα πήγα και του είπα ότι μας ενόχλησαν κάποια πράγματα και ότι πρέπει να τα διορθώσει. Δεν ζητάμε χάρες. Ζητάμε 50-50".

Για τον Σαββίδη και την δήλωση Μάο-Μάο: 
"Δεν είπα Μάο-Μάο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δεν έχω κακία ούτε για τον Σαββίδη, ούτε για την ομάδα του. Θέλω να δώσω μια εξήγηση. Μάο-Μάο είπα το σύστημα που δεν βγάζει απόφαση, που είχαμε 40 μέρες να βγάλουν απόφαση οι δικαστές. Αυτούς είπα Μάο-Μάο.

Δεν είπα τους  οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και έχω μάθει στη ζωή μου να μην μασάω τα λόγια μου. Δεν μου φταίνε ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ούτε ο Σαββίδης... Αυτός έκανε το λάθος, μπήκε μέσα σε έναν αυθορμητισμό, το πλήρωσε η ομάδα του, τελείωσε. Η ΑΕΚ όμως δεν φταίει πουθενά. Δεν τους έκανε τίποτα η ΑΕΚ. Μπήκαν το διέκοψαν, τελείωσε". 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..