Τα σενάρια για το νέο πρωτάθλημα

To πρωτάθλημα τελείωσε και οι διεργασίες στα γραφεία της Super League για το Format του νέου πρωταθλήματος είναι έντονες.
22/05/2019 • 18:30
Τα σενάρια για το νέο πρωτάθλημα
  • shares
To πρωτάθλημα τελείωσε και οι διεργασίες στα γραφεία της Super League για το Format του νέου πρωταθλήματος είναι έντονες.

Σε συνάντηση που έγινε την Τετάρτη στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής τέθηκαν προς συζήτηση τρία πλάνα σχετικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος 2019-20. 

Το πρώτο περιλαμβάνει πλέι οφ για τις θέσεις 1-6 (Πρωταθλητής και ευρωπαϊκά εισιτήρια) και πλέι άουτ για τις θέσεις 7-14 (τις θέσεις του υποβιβασμού).

Το δεύτερο πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 (ανάδειξη πρωταθλητή δηλαδή), για τις θέσεις 5-8 (ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο) και για τις θέσεις 9-14 τα εισιτήρια του υποβιβασμού.

Το τρίτο είναι η πρόταση της ΑΕΚ και του νυν προέδρου της Super League, Μηνά Λυσάνδρου για ενδιάμεσο γύρο αγώνων.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και να αποφασίσει το πλάνο με το οποίο θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα. 

Σχετικά με την διοργάνωση του Κυπέλλου ο τελικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και πάλι μονός όμως αυτό που εξετάζεται είναι να καταργηθούν οι όμιλοι κάτι που θα ενισχύσει το στοιχείο της έκπληξης. 

Οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας ζήτησαν από την ΕΠΟ να μπαίνουν από είτε από τους "32", είτε από τους "16" όπως και να μειωθούν οι αγωνιστικές ημέρες που με την τρέχουσα μορφή είναι 10.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία