Πουλάει το 40% του Αραούχο η Λας Πάλμας (pic)

Το θέμα Σέρχιο Αραούχο δεν... πουλάει μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ισπανία, με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να έχει πλέον μόνιμη θέση στα ΜΜΕ.
0
Γιώργος Βασιλείου
22/05/2019 • 14:09
Πουλάει το 40% του Αραούχο η Λας Πάλμας
  • shares
Το θέμα Σέρχιο Αραούχο δεν... πουλάει μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ισπανία, με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να έχει πλέον μόνιμη θέση στα ΜΜΕ.

Η ιστοσελίδα «elgodigital» έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στην πώληση του "Τσίνο" τονίζοντας πως η Λας Πάλμας για την ώρα δεν έχει καμία πρόταση για τον Αραούχο παρά μόνο την πρόταση δανεισμού της ΑΕΚ.

Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, ο σύλλογος των Κανάριων Νήσων εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη, μία προοπτική που θα αφορούσε περισσότερο κάποιον… εξωτερικό προορισμό.

Ίσως και την ΑΕΚ, για την οποία αναφέρουν πως θα μπορούσε να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ να αποκτήσει σχεδόν το μισό μέρος των δικαιωμάτων του.

Ένα ακόμα επεισόδιο, λοιπόν, στο σίριαλ Αραούχο, το οποίο καλά κρατεί και πλέον μένει να δούμε πότε θα κλείσει μια και καλή. Είτε θετικά, είτε αρνητικά για την ΑΕΚ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.