Συγκοινωνούντα δοχεία ΠΑΕ και Α.Σ. Άρης

Ήταν μια απόφαση της ΠΑΕ Άρης που έπρεπε να ληφθεί και τελικά έγινε με την προσδοκία να δοθεί σημαντική οικονομική ανάσα στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου.
Νίκος Δαούτης
21/05/2019 • 20:45
ΑΣ Άρης
  • shares
Ήταν μια απόφαση της ΠΑΕ Άρης που έπρεπε να ληφθεί και τελικά έγινε με την προσδοκία να δοθεί σημαντική οικονομική ανάσα στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. 

Με την επιβολή της κάρτας φιλάθλου μέσω των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες αποφάσισαν να δώσουν (ουσιαστική) χείρα βοηθείας στα πολύπαθα τμήματα του ερασιτέχνη.

Παρά τις «κιτρινόμαυρες» διακρίσεις που υπάρχουν σε όλα τα τμήματα τα τελευταία χρόνια, τα καθημερινά προβλήματα μεγάλωναν με συνέπεια κάποια απ΄ αυτά να μοιάζουν απροσπέλαστα. 

Τα 10 ευρώ τα οποία χρεώνονται στον κόσμο που θα αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, μπορεί να φαίνεται ένα μικρό ποσό, ωστόσο συσωρευτικά μόνο αμελητέο δεν είναι και θα λειτουργήσει ως «οξυγόνο» σε μια ομάδα ανθρώπων που τρέχουν χωρίς να έχουν εξασφαλισμένους οικονομικούς πόρους στην διάθεση τους. 

Για το συγκεκριμένο θέμα, τα μέλη της διοίκησης του ΑΣ εξέδωσαν σχετική διευκρινιστική ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την έκδοση και διάθεση της κάρτας φίλαθλου περιόδου 2019-2020.
Με την κάρτα φιλάθλου ενισχύεις τον αγαπημένο σου Σύλλογο, τα αθλητικά του τμήματα και αποκτάς το δικαίωμα δωρεάν εισόδου σε όλους τους εντός έδρας αγώνων του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Για την αγορά κάρτας  διαρκείας  ή εισιτηρίου για τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Άρης σεζόν 2019-2020 είναι απαραίτητη προϋπόθεση η απόκτηση της κάρτας φιλάθλου

Το κόστος της κάρτας ανέρχεται στα 10 ευρώ και για τα παιδιά γεννημένα μετά  την  1/01/2005 στα 5 ευρώ.

Η κάρτα είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται και ισχύει για ένα έτος.

Η διάθεση της κάρτας  πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:

Με φυσική παρουσία του φιλάθλου στο γραφείο Μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ (παλιά γραφεία Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ) επί της Παπαναστασίου από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Mέσω διαδικτύου από την Viva.gr».

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/10/2019 • 09:11

Δρόμος στρωμένος με "αγκάθια" για Μπάγερν, Σίτι και Τότεναμ!

Εμπόδια με διάφορες όψεις έχουν να αντιμετωπίσουν απόψε τα φαβορί σε Φάληρο, Μάντσεστερ και Λονδίνο. Με την αξιοπιστία τους είναι σε θέση να πάρουν αυτό που θέλουν η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γουέστ Μπρομ και η Κουϊνς Παρκ Ρέϊντζερς