Ταχύρυθμα ο Σούντγκρεν

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της μεταπήδησης του Ντάνιελ Σούντγκρεν από την ΑΙΚ Στοκχόλμης στον Άρη και ο Σουηδός έχει ήδη αρχίσει ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης όχι μόνο της ελληνικής γλώσσας αλλά και της ελληνικής πραγματικότητας γενικότερα.
Νίκος Δαούτης
21/05/2019 • 19:50
O Ντάνιελ Σούντγκρεν
  • shares
Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της μεταπήδησης του Ντάνιελ  Σούντγκρεν από την ΑΙΚ Στοκχόλμης στον Άρη και ο Σουηδός έχει ήδη αρχίσει ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης όχι μόνο της ελληνικής γλώσσας αλλά και της ελληνικής πραγματικότητας γενικότερα.

Κι΄ ενώ η είδηση για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας εμπεριέχει δόση υπερβολής, κάθε άλλο παρά υπερβολικό είναι  ότι ο εν΄ λόγω ποδοσφαιριστής κάνει καθημερινές προσπάθειες εκμάθησης της ελληνικής πραγματικότητας. 

«Μιλάει με τον συμπαίκτη του Παναγιώτη Δημητριάδη, που τυχαίνει να είναι οπαδός του Άρη και γνωρίζει αρκετά καλά τι εστί Άρης», δήλωσε ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ένας εκ΄ των χορηγών της ερασιτεχνικής Σουηδικής ποδοσφαιρικής ομάδας «Ακρόπολη».
«Έχω μιλήσει κι΄ εγώ μαζί του. Με ρωτούσε για την ομάδα. Για το κλίμα που επικρατεί. Θέλει πολύ να παίξει στην Ευρώπη με τον Άρη. Έχει παρακολουθήσει αρκετά βίντεο και είναι ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας. Θέλει να το ζήσει», τόνισε στο «yellow radio» ο κ. Τριανταφυλλίδης και συνέχισε σκιαγραφώντας τον  Σούγκρεντ ως ποδοσφαιριστή:
«Τρέχει πολύ και μπορεί να βγάλει… 94 λεπτά ξεκούραστα. Του αρέσει να προωθεί το παιχνίδι της ομάδας του και είναι εξαιρετικά δυνατός. Αντίθετα όμως με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο, είναι ένα πολύ ήρεμο και καλό παιδί εκτός αγωνιστικών χώρων».        
 
Ο  Σουηδός που έχει ήδη επικοινωνήσει και με τον συμπατριώτη του Ντανιέλ Λάρσον, προσπάθησε να μάθει όσα περισσότερα γινόταν για το περιβάλλον που τον περιμένει.
 
«Ξέρει ότι έρχεται σε μια όμορφη πόλη. Ήθελε να μάθει λεπτομέρειες για το που θα ψάξει να βρει σπίτι. Που θα πηγαίνει όταν θα βγαίνει, τα μέρη που πρέπει να αποφεύγει, ενώ είναι ενήμερος και για τις σύντομες εξορμήσεις που μπορεί να κάνει στα σύντομα διαλείμματα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις περιοχές γύρω από την Θεσσαλονίκη καθώς γνωρίζει ότι έρχεται σε μια χώρα με πολλές φυσικές ομορφιές», κατέληξε ο κ, Τριανταφυλλίδης. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία