«Κόλλησε» και τα ξαναλένε ΠΑΣ – Νίκος Παπαδόπουλος

21/05/2019 • 17:21
Ο Νίκος Παπαδόπουλος
  • shares
Εκεί όπου όλα ήταν έτοιμα να μπούνε σε μια σειρά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο μια ανάσα από την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, κάτι φαίνεται να εμποδίζει την συμφωνία κι αυτό σε πρώτη φάση αφήνει τους πάντες στον… αέρα, τουλάχιστον για την ώρα.

Μέχρι το μεσημέρι ο 47χρονος τεχνικός φέρονταν ως ο εκτός απροόπτου νέος προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Οι συζητήσεις, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο εύρος τους, είχαν ολοκληρωθεί κι ο ίδιος είχε ήδη μεταβεί στα Γιάννινα προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Μάλιστα από το πρωί είχε προγραμματιστεί και η Συνέντευξη Τύπου από την ΠΑΕ όπου και θα παρουσιάζονταν στις (14.00) το μεσημέρι, κάτι που είχε προαναγγείλει στο περιβάλλον του ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.

Όμως λίγο πριν το μεσημέρι ο Νίκος Παπαδόπουλος αναχώρησε από τα γραφεία προφανώς μην έχοντας ικανοποιηθεί από κάτι σημαντικό, για τον ίδιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συζητήσεις συνεχίζονται – προφανώς από μηδενική βάση - καθώς η βούληση των ανθρώπων του ΠΑΣ είναι να «κλείσει» άμεσα το θέμα του προπονητή..

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.