Δάρρας: "Δεν αλλάζεις μια πετυχημένη συνταγή"

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του Ιστορικού με τα κανάλια Novasports.
0
Αποστόλης Λάμπος
20/05/2019 • 18:26
Ο Χρήστος Δάρρας
  • shares
H NOVA κι ο Πανιώνιος θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα χρονιά συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία τους. Ο πρόεδρος του Ιστορικού, Χρήστος Δάρρας μίλησε στo novasports.gr για αυτή την ανανέωση, αλλά και για την επόμενη χρονιά των κυανέρυθρων.

"Η κολόνια κρατάει χρόνια και όταν μια κολόνια κρατάει χρόνια και είσαι ευχαριστημένος από αυτή δεν την αλλάζεις. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τη NOVA αλλά και η NOVA είναι ευχαριστημένη από την παρουσία μας στη Superleague. Άλλωστε η κολόνια είναι πετυχημένη και γι' αυτόν που τη φοράει και γι' αυτόν που την μυρίζει.

Γι' αυτό άλλωστε ήταν και θέμα χρόνου η ανανέωση της συνεργασίας μας. Ό,τι είναι η NOVA για τον Πανιώνιο, είναι κι ο Πανιώνιος για τη NOVA. Αν δεν ήμασταν η πιο εμπορική ομάδα αμέσως μετά τις θεωρητικά μεγάλες, ούτε η NOVA θα έδινε τα χέρια τόσο γρήγορα. Έχουμε μια άριστη συνεργασία και και υπάρχει ανάμεσά μας μια πετυχημένη συνταγή που αποφέρει καρπούς και σε μας και στη NOVA."

Σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη, δύσκολη σεζόν για τον Ιστορικό,  ο Χρήστος Δάρρας μίλησε με αισιοδοξία λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Πανιώνιος έχει DNA επτάψυχης ομάδας. Δεν θα κινδυνέψει. Φέτος είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα, βάλαμε μυαλό και του χρόνου δε θα τα επαναλάβουμε, οπότε και οι -6 βαθμοί θα υπερκαλυφθούν εύκολα."

Εκτός από την ανανέωση με τη NOVA, o Πανιώνιος ανανέωσε τη συνεργασία του και με τον Άκη Μάντζιο. Ο πρόεδρος της ομάδας είπε για αυτή την εξέλιξη: "Όταν ένας προπονητής με όλα τα προβλήματα που είχαμε πέρσι φέρνει την ομάδα στην έκτη θέση, υπερκαλύπτοντας όλες τις ομάδες που δεν είχαν προβλήματα, δε γινόταν να μην τον ανανεώσουμε. Μην ξεχνάτε ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε μέσα στις έξι πρώτες θέσεις."
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11