Σαλάχ ο “λυτρωτής”!

Αυτά που κάνει φέτος ο Σαλάχ δεν τα χωράει ο νους... Ο Αιγύπτιος με το 29ο τέρμα του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ έδωσε τη νίκη με 2-1 στην όχι καλή και συνάμα τυχερή Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Αυτά που κάνει φέτος ο Σαλάχ δεν τα χωράει ο νους… Ο Αιγύπτιος με το 29ο τέρμα του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ έδωσε τη νίκη με 2-1 στην όχι καλή και συνάμα τυχερή Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 1962-63 μόνο ο σπουδαίος Ιαν Ρας έχει σημειώσει περισσότερα γκολ σε μια σεζόν από ότι ο Σαλάχ, με τον τελευταίο να έχει φθάσει τα 37 σε όλες τις διοργανώσεις! Μάλιστα ισοφάρισε τον Ντρογκμπά σε σύνολο τερμάτων Αφρικανού ποδοσφαιριστή σε μια σεζόν. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ενώ η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου μέρους με έξοχο σουτ στην κίνηση του Μανέ, μετά από εξαιρετική ενέργεια και παράλληλη σέντρα του Μίλνερ. 

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν ξανά το προβάδισμα, αλλά -κυρίως ο Μπεντέκε- δεν εκμεταλλεύτηκαν τα τραγικά και προσωπικά -τι πρωτότυπο- λάθη των αμυντικών του Κλοπ. Τελικά ο Σαλάχ ο “λυτρωτής” με εξαιρετική ενέργεια -έκανε κοντρόλ στα 2 μέτρα από την εστία ο αθεόφοβος- και σουτ κράτησε τη Λίβερπουλ στη δεύτερη θέση του πίνακα.  

Το αποτέλεσμα
Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 1-2
1-0 (13) πέναλτι Μιλοβόγεβιτς
1-1 Μανέ (49)
1-2 Σαλάχ (84)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.