Ρονάλντο: “Ακόμη καλύτερος”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τόνισε πως ακόμη δεν έχει φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο της καριέρας του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τόνισε πως ακόμη δεν έχει φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο της καριέρας του. «Ακόμη δεν έχω φτάσει στο πικ της καριέρας μου. Την επόμενη χρονιά μπορεί να είμαι καλύτερος πνευματικά και ας μην πετύχω πολλά γκολ», είπε ο Πορτογάλος επιθετικός.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που είμαι σήμερα αντικατοπτρίζει τα όσα έχω περάσει. Έχω κερδίσει όλα αυτά που έχω, επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ. Τίποτα δεν οφείλεται αποκλειστικά στην τύχη. Όλα έχουν να κάνουν την προσπάθεια, την αφοσίωση και λίγο στην τύχη».

Ο Ρονάλντο, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Μαδρίτη: «Θέλω να έχουμε μία καλή σεζόν και να τελειώσει με καταπληκτικό τρόπο. Θέλω να συνεχίσω στη Μαδρίτη. Έχω τρία χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό μου και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με τη διοίκηση» δήλωσε.

Αναφερόμενος στον Ζοζέ Μουρίνο, είπε: «Οι τίτλοι του μιλούν από μόνοι τους. Έχει κατακτήσει τρόπαια σε όποια ομάδα έχει εργαστεί. Δεν έχουν όλοι οι προπονητές αυτό το προνόμιο και τα όσα έχει πετύχει εκείνος. Για αυτό πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος. Οι μεγάλοι προπονητές καταφέρνουν να πετύχουν σε πολλές χώρες και εκείνος τα έχει καταφέρει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.