Απογοητευμένος ο Βέρα

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στον πρώτο αγώνα των μπαράζ με τον Πλατανιά και το εξέφρασε δημόσια.
20/05/2019 • 00:28
Βέρα
  • shares
Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στον πρώτο αγώνα των μπαράζ με τον Πλατανιά και το εξέφρασε δημόσια.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Δεν έμεινα ευχαριστημένος σήμερα από την εικόνα της ομάδας μου. Περιμένουμε τον δεύτερο αγώνα τώρα. Δεν παίξαμε καλή μπάλα, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να βάλουμε το γκολ και περιμένουμε τον επαναληπτικό.

Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν κρατάει την μπάλα. Δεν είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο του Πλατανιά. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα και είχαμε 2-3 καθαρές ευκαιρίες. Έχουμε να παίξουμε και 15μερες, όμως αυτό πέρασε και πάμε για το ματς της Τετάρτης.

Ο Πλατανιάς έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς δεν θα πρέπει να περιμένουμε τι θα κάνει η άλλη ομάδα αλλά να παίξουμε εμείς. Αυτό δεν το κάναμε σήμερα και γι αυτό έγινε δύσκολος ο αγώνας.

Ο Πλατανιάς πήγε καλά φέτος και εμείς είπαμε ότι δεν είμαστε φαβορί. Τώρα στο παιχνίδι φαίνεται ότι δεν ήμασταν το φαβορί άμα δεν παίξεις μπάλα. Δεν έχουμε άλλη ευκαιρία την Τετάρτη είναι ο τελευταίος αγώνας. Πρέπει να παίξουμε ωραία μπάλα και να δείξουμε την εικόνα των τελευταίων αγώνων.

Θα πρέπει να παίξουμε καλά για να μείνουμε κατηγορία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παίξουμε μπάλα για να σωθούμε. Δεν μου άρεσε όπως έπαιξε ο ΟΦΗ σήμερα. Ο Πλατανιάς έπαιξε καλά με δύναμη και τώρα στο γήπεδο μας πρέπει να παίξουμε καλά.

Εμείς ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις αυτό το ματς γιατί εμείς σαν προπονητές ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τέτοια ματς, αφού έχει πολύ άγχος και αν κάνεις λάθος θα χάσεις το παιχνίδι και μετά το άλλο ματς θα είναι δύσκολο. Έχουμε ευκαιρία να παίξουμε την Τετάρτη και εκεί πρέπει να κάνουμε το καλύτερο ματς της χρονιάς. Το ξέρουμε θα είναι δύσκολο πάλι, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο όπως είπα παραπάνω.

Πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Τα παιδιά είναι καλά και μακάρι να πάμε καλά για τον κόσμο την ομάδα και τους κόπους της χρονιάς. Δεν έχουμε άλλο παίκτη στην θέση του Γιαννούλη. Μας έμεινε ο Τάσος που ήταν πολύ καλός. Έχουμε μέρες για να δούμε ποιος θα παίξει. Δύσκολο να παίξει ο Μιχόγεβιτς. Θα το δούμε από αύριο αν έχει και μικρό πρόβλημα δεν θα παίξει. Θέμε παίκτες έτοιμους.

Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας. Στο γήπεδο μας θα είναι σπουδαίο για εμάς και με τη βοήθεια του κόσμου και το πάθος και την ωραία μπάλα θα έχουμε την ευκαιρία να κρατάμε στα χέρια μας την κατηγορία."

Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου, 19:30

Live
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..