Η UEFA στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται να επισκεφθεί την έδρα του Άρη αύριο (20/5) για να επιθεωρήσει τις εργασίες στο γήπεδο, εν όψει της συμμετοχής των "κίτρινων" στο Europa League
19/05/2019 • 20:00
Το "Κλεάνθης Βικελίδης" αναμένεται να επισκεφθεί αύριο (20/5) κλιμάκιο της UEFA για να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών
  • shares
Η UEFA αναμένεται αύριο (20/5) το "Κλεάνθης Βικελίδης". Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται στην έδρα του Άρη, για να επιθεωρήσει τις εργασίες που γίνονται εκεί, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Europa League την ερχόμενη περίοδο.

Οι απεσταλμένοι της UEFA θα λάβουν γνώση του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης των εργασιών, ώστε να κρίνουν, αν μπορεί το γήπεδο να είναι στην κατάλληλη κατάσταση για τον πρώτο επίσημο αγώνα, που θα γίνει μέσα στον Ιούλιο. Η επίσκεψη αυτή, γενικώς, αναμένεται να επισπεύσει την ολοκλήρωση κάποιων έργων στην "κίτρινη" έδρα.


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.