Τρεις προσφυγές στον Πανιώνιο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Πανιώνιο, καθώς με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, τρεις παλιοί παίκτες έκαναν προσφυγή. Δεν ανησυχούν στον Ιστορικο.
19/05/2019 • 19:30
Ο Βουκελάτος
  • shares
Μάκης Βουκελάτος, Κρίστοφερ Νόβακ και Βαλεντίνος Βλάχος κατέθεσαν προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους από τον Πανιώνιο, ο οποίος βλέπει τα προβλήματα της ομάδας να αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Υπάρχει ήδη το -6 για την επόμενη σεζόν που περιορίζει και το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενώ άπαντες στο σύλλογο είναι σε αναμονή για τις 120 δόσεις, που αν περάσουν, τότε η ομάδα θα πάρει μεγάλη ανάσα. 

Σε ότι έχει να κάνει πάντως με τις τρεις προσφυγές, είναι κάτι που ανέμεναν στην ομάδα και δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την έκβαση των υποθέσεων, αφού πρόκειται να γίνουν άμεσα οι εξοφλήσεις. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 17:15

Live
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..