Πάνω από 50 προπονητές προτάθηκαν στον Ατρόμητο!

Στον Ατρόμητο όλα γυρίζουν γύρω από το θέμα του προπονητή και οι κυανόλευκοι ξεκινούν διαπραγματεύσεις με προπονητές για να καταλήξουν στον εκλεκτό. Το novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.
19/05/2019 • 18:23
Ο Γιώργος Σπανός
  • shares
Ο Ατρόμητος κινείται στην αγορά του εξωτερικού για να βρει τον αντικαταστάτη του Νταμίρ Κάναντι. Στο γραφείο της ομάδας έχουν φτάσει τα όνοματα περισσότερων από πενήντα προπονητές που θα ήθελαν να εργαστούν στον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Μετά από ενδελεχή ανάλυση, οι Περιστεριώτες έχουν κατασταλλάξει σε τρεις προπονητές οι οποίοι πληρούν τις απαιτήσεις τους. Ωστόσο είναι διατεθειμένοι να περιμένουν να ολοκληρωθούν και όλα τα πρωταθλήματα καθώς δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια νέα περίπτωση.

Για το λόγο αυτό ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις ώστε να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση που θα δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών. Ιδανικά πάντως ο Ατρόμητος θα ήθελε να έχει βρει τον προπονητή του μέχρι το τέλος του Μάη ώστε να τρέξουν οι μεταγραφές, μιας και τα ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.