Εμφατικό ξεκίνημα για Ζιντάν!

Στο ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ η «βασίλισσα» διέλυσε 5-0 την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, για τη 19η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ η «βασίλισσα» διέλυσε 5-0 την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, για τη 19η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Οι «μερένχες» ήθελαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μετά τη διαδοχή του Ράφα Μπενίτεθ από τον Ζινεντίν Ζιντάν και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, με τον Μπέιλ να κάνει πράγματα και θαύματα. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Μπενζεμά ενώ στη συνέχεια ο Ουαλός επιθετικός ανέλαβε δράση. 

Ο Μπέιλ σκόραρε στο 22ο λεπτό για το 2-0 ενώ στην επανάληψη ο ίδιος σκόραρε στο 49ο λεπτό για το 3-0. Στο 63ο λεπτό ο Μπέιλ πέτυχε χατ τρικ για το 4-0 ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μπενζεμά στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ έφτασε τους 40 βαθμούς και παρέμεινε στην τρίτη θέση, έναν πόντο πίσω από την Ατλέτικο και δύο από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.