Πέτριτς: "Στόχος τελικός Κυπέλλου και Ευρώπη"

17/05/2019 • 20:02
Κούγιας-Πέτριτς
  • shares
Για πρώτη φορά σαν προπονητής της ΑΕΛ, μίλησε την Παρασκευή ο Γκόρνταν Πέτριτς, αναλύοντας το πλάνο του για τους βυσσινί.

«Να ευχαριστήσω το κλαμπ που μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι η ΑΕΛ. Θέλω να πιστεύω πως θα ανταπεξέλθω στην ευκαιρία που μου δίνεται. Στόχος είναι να πάμε στο τελικό Κυπέλλου και να βρεθούμε στις θέσεις της Ευρώπης. Αυτός είναι ο στόχος μου. Παίρνω ρίσκο που θέτω από νωρίς ψηλά τον πήχη» είπε αρχικά ο Πέτριτς ενώ σχετικά με τις πρώτες αλλαγές που σκέφτεται στην ομάδα, ανέφερε:

«Παρακολούθησα κάποιους αγώνες τις προηγούμενες ημέρες. Η ομάδα είναι και συμπαγής και πειθαρχημένη και γνωρίζω κάποιους παίκτες. Θα πρέπει να δουλέψω μαζί τους και μετά από λίγες εβδομάδες θα ζητήσω κάποιες αλλαγές. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πιέσω καταστάσεις. Θέλω να δω τους παίκτες και μετά θα αποφασίσω αν χρειαστούμε αλλαγές». 

Τέλος, σχετικά με το σύστημα που θέλει να ακολουθεί, απάντησε: «Η φιλοσοφία μου είναι το 4-4-2 αλλά θα πρέπει να δούμε πως ανταποκρίνονται και οι ποδοσφαιριστές μας σε αυτό. Όσον αφορά τη προετοιμασία θα πρέπει πρώτα να μάθουμε πότε ξεκινά το πρωτάθλημα και έπειτα θα αποφασίσουμε πότε θα ξεκινήσει και η προετοιμασία μας».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης