"Διαμάντια" για το Τριφύλλι στην Ισπανία

Αν και ο Νίκος Νταμπίζας είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής ποδοσφαιρικής αγοράς, η Ιβηρική Χερσόνησος και το ισπανικό ποδόσφαιρο δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον τεχνικό διευθυντή των Πράσινων.
0
Νίκος Τζουάννης
17/05/2019 • 19:51
"Διαμάντια" για το Τριφύλλι στην Ισπανία
  • shares
Αν και ο Νίκος Νταμπίζας είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής ποδοσφαιρικής αγοράς και αναζητά στη "Γηραιά Αλβιώνα" μεταγραφικές ...ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό, η Ιβηρική Χερσόνησος και το ισπανικό ποδόσφαιρο δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον τεχνικό διευθυντή των Πράσινων. 

Ήδη έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές στους Πράσινους και υπάρχουν περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του Νταμπίζα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός είχε βρει το δικό του "λαχείο" στα ισπανικά γήπεδα πριν από λίγα χρόνια, όταν ο Νταμπίζας είχε εντοπίσει στη χώρα της Ιβηρικής τον Νάνο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης