"Διαμάντια" για το Τριφύλλι στην Ισπανία

Αν και ο Νίκος Νταμπίζας είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής ποδοσφαιρικής αγοράς, η Ιβηρική Χερσόνησος και το ισπανικό ποδόσφαιρο δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον τεχνικό διευθυντή των Πράσινων.
0
Νίκος Τζουάννης
17/05/2019 • 19:51
"Διαμάντια" για το Τριφύλλι στην Ισπανία
  • shares
Αν και ο Νίκος Νταμπίζας είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής ποδοσφαιρικής αγοράς και αναζητά στη "Γηραιά Αλβιώνα" μεταγραφικές ...ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό, η Ιβηρική Χερσόνησος και το ισπανικό ποδόσφαιρο δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον τεχνικό διευθυντή των Πράσινων. 

Ήδη έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές στους Πράσινους και υπάρχουν περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του Νταμπίζα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός είχε βρει το δικό του "λαχείο" στα ισπανικά γήπεδα πριν από λίγα χρόνια, όταν ο Νταμπίζας είχε εντοπίσει στη χώρα της Ιβηρικής τον Νάνο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου, 15:00

Live
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One