Τέλος ο Παράσχος από Αστέρα

Η συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τον Γιώργο Παράσχο, όπως αναμενόταν, έφτασε στο τέλος της με τον Έλληνα τεχνικό να έχει οδηγήσει την ομάδα της Αρκαδίας στην επίτευξη του στόχου παραμονής. Τι δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
17/05/2019 • 12:28
Τέλος ο Παράσχος από Αστέρα
  • shares
Η συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τον Γιώργο Παράσχο, όπως αναμενόταν, έφτασε στο τέλος της με τον Έλληνα τεχνικό να έχει οδηγήσει την ομάδα της Αρκαδίας στην επίτευξη του στόχου παραμονής. 

H ανακοίνωση: 

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο. 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή".

 
Η δήλωση του Γιώργου Παράσχου: 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο. 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι πάντα υψηλοί. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2019 • 09:19

Φιλοξενούμενοι με επιθετικές ορέξεις σε Σεβάστεια, Λοριάν και Λισαβόνα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει απόψε κάτι καλό για να ανακάμψει όμως θα έχει απέναντί της έναν αντίπαλο με ικανότητα στο γκολ. Κάτι ανάλογο αντιμετωπίζουν, στο θεωρητικό προβάδισμά τους, η Μόλντε και η Λοριάν