Καταγγέλει Περέιρα η ΑΕΚ!

Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου με την αλλαγή των διαιτητών έδωσε ο Μέλο Περέιρα, απαντώντας στην επιστολή της ΑΕΚ.
16/05/2019 • 16:21
Καταγγέλει Περέιρα η ΑΕΚ!
  • shares
Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου με την αλλαγή των διαιτητών έδωσε ο Μέλο Περέιρα, απαντώντας στην επιστολή της ΑΕΚ. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του Δικέφαλου, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ: 

1) Επιβεβαιώνει όλα όσα γράφτηκαν και τις αλλαγές που έγιναν εν κρυπτώ στη διαιτητική ομάδα του τελικού λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε το μεσημέρι ο ορισθείς πρώτος βοηθός του τελικού.

2) Δεν απαντά γιατί δεν αποφασίστηκε γίνει η αντικατάσταση του άρρωστου πρώτου βοηθού από τον τέταρτο.

3) Αναφέρει ότι αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο πρώτος βοηθός από τον Var Assistant Referee και ότι στο VAR πήγε ο τέταρτος γιατί ο πρώτος βοηθός δεν ήταν αδειοδοτημένος για το VAR.

4) Δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σε κάποιον κανονισμό για να δικαιολογήσει τις αποφάσεις που πάρθηκαν για τη σύνθεση της διαιτητικής εξάδας και κάνει λόγο για διεθνή στάνταρντ.

5) Δεν απαντά γιατί δεν ενημέρωσε τις ομάδες για αυτές τις αλλαγές στη διαιτητική σύνθεση και δεν απαντά ποιον ενημέρωσε,  πλην του ότι όλα έγιναν με τη συμφωνία του παρατηρητή διαιτησίας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημέρωσαν την ΕΠΟ για την: "πλήρη απογοήτευση για την «απάντηση» του Μέλο Περέιρα και για τη γενικότερη στάση του και για το γεγονός ότι περίμενε κάτι πολύ πιο σαφές σε άμεση συσχέτιση με τους διεθνείς κανονισμούς για όλα όσα έγιναν στον τελικό". 

Παράλληλα η Ένωση ενημέρωσε ότι η απάντησή του Περέιρα στη χθεσινή της επιστολή, δεν αφήνει άλλη επιλογή στο κλαμπ πλην του να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία εναντίον του.

Η ΑΕΚ ετοιμάζει το κείμενο της καταγγελίας, θα αποφασίσει για όλες τις νόμιμες εναντίον του Περέιρα ενέργειες, ενώ η καταγγελία εναντίον του Περέιρα θα κατατεθεί πιθανότατα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA (το εξετάζει το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ). 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης