Σπίρτζης για μετρό Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ

Εγιναν (16/5) τα αποκαλυπτήρια του πρώτου συρμού του μετρό της Θεσσαλονίκης παρουσία του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη που μίλησε και για ΠΑΟΚ.
16/05/2019 • 14:55
Τα πρώτα βαγόνια στο μετρό της Θεσσαλονίκης
  • shares
Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης ήταν παρών στα αποκαλυπτήρια του πρώτου συρμού του μετρό Θεσσαλονίκης. Τα δύο βαγόνια του πρώτου συρμού τοποθετήθηκαν στις ράγες σε εκδήλωση στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας.
Ο κ.Σπίρτζης στις δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ. Και είπε
«Μπήκε ο πρώτος συρμός στο αμαξοστάσιο. Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η συναρμολόγηση στις δοκιμές του συρμού. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν τις δοκιμαστικές λειτουργίες. Αφού ο ΠΑΟΚ πήρε το Πρωτάθλημα τελειώνει το μετρό και αφού πήρε και νταμπλ θα τελειώσει η επέκταση στην Καλαμαριά».
 Σύμφωνα με τον Υπουργό, τις επόμενες ημέρες η "Αττικό Μετρό" θα αρχίσει τους διαγωνισμούς για τις πρόδρομες εργασίες στη δυτική Θεσσαλονίκη.


Γράψτε το σχόλιο σας...
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα