Σέλουκ: «Υπερεκτιμημένος ο Γκουαρδιόλα»

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ τόνισε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι υπερεκτιμημένος ως προπονητής και εξέφρασε φόβους για το μέλλον του Γιάγια Τουρέ αν ο Καταλανός τεχνικός μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ τόνισε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι υπερεκτιμημένος ως προπονητής και εξέφρασε φόβους για το μέλλον του Γιάγια Τουρέ αν ο Καταλανός τεχνικός μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ φέρονται να έχουν τον πρώτο λόγο στην κούρσα για την υπογραφή του νυν Μπάγερν Μονάχου, κάτι που καθόλου δεν αρέσει στον εκπρόσωπο του Ιβοριανού μέσου, καθώς ο Γκουαρδιόλα ήταν αυτός που είχε πουλήσει τον πελάτη του στη Σίτι το 2010, όταν αμφότεροι ήταν στη Μπαρτσελόνα.

«Ο Πεπ είναι μεγάλος κόουτς, αλλά κέρδισε τον τίτλο στη Μπαρτσελόνα και τη Μπαγερν Μονάχου. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ο παππούς μπου θα μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο με τη Μπαρτσελόνα και τη Μπάγερν, γιατί είναι μεγάλοι σύλλογοι με μεγάλους παίκτες. Θα ήθελα να δω τον Πεπ να παίρνει μία ομάδα που είναι όγδοη ή ένατη και να την κάνει πρωταθλήτρια», είπε ο Σέλουκ στη Sunday Mirror, ενώ όσον αφορά το μέλλον του Τουρέ πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω ποια είναι τα πλάνα του Γκουαρδιόλα, αλλά μετά από όσα έγιναν στη Μπαρτσελόνα, φυσικά υπάρχει ανησυχία ότι όταν έρθει ο Γιάγια θα φύγει. Ελπίζω όμως πως δεν θα γίνει αυτό και ο Γιάγια ελπίζει το ίδιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.