Καταφθάνει στη Λάρισα ο Πέτριτς

Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ αναμένεται σήμερα (16/5) στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να αρχίσει να τρέχει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν μαζί με τους διοικούντες τους "βυσσινί"
16/05/2019 • 02:20
Ο Γκόρνταν Πέτριτς αναμένεται σήμερα (16/5) να καταφθάσει στη Λάρισα για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν
  • shares
Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, Γκόρνταν Πέτριτς, ενώ έχει συμφωνήσει εδώ και κάποιες μέρες με τη διοίκηση της ομάδας, μόλις σήμερα (16/5) αναμένεται στη Λάρισα. Ο Σέρβος προπονητής καταφθάνει στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να ενημερωθεί διά ζώσης για όσα αφορούν στο σύλλογο εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Ο προγραμματισμός λέει ότι ο Πέτριτς σε συνεργασία με τους διοικούντες τους "βυσσινί" θα ξεκινήσουν άμεσα το σχεδιασμό για την ερχόμενη περίοδο. Βεβαίως, κάποιες κινήσεις που αφορούν στο ρόστερ της ομάδας έχουν γίνει ήδη, όπως η αποδέσμευση του Κενάν Μπαργκάν και η υπογραφή συνεργασίας με τον Ευριπίδη Γιάκο. Αυτά, όμως, δεν ήταν παρά μόνο τα προκαταρκτικά.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία