Το αντίο του Μανίκα στον Πανιώνιο

Με προσωπική του δήλωση, ο Αντώνης Μανίκας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της οκταετούς θητείας του στον Πανιώνιο και αποχαιρέτησε τους "κυανέρυθρους".
15/05/2019 • 17:18
Ο Αντώνης Μανίκας
  • shares
Με προσωπική του δήλωση, ο Αντώνης Μανίκας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της οκταετούς θητείας του στον Πανιώνιο και αποχαιρέτησε τους "κυανέρυθρους". 

Η δήλωση του Αντώνη Μανίκα: 

«Με συγκίνηση, αλλά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι έβαλα κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι για την πρόοδο του Πανιωνίου τα τελευταία οκτώ χρόνια, ανακοινώνω την ολοκλήρωση της θητείας μου στον σύλλογο.

Ήταν μία περίοδος γεμάτη δυσκολίες, μια και το 2011, οπότε και μου ζητήθηκε να επιστρέψω στον σύλλογο που υπηρέτησα από μικρό παιδί ως ποδοσφαιριστής, ο Πανιώνιος αντιμετώπιζε το φάσμα της διάλυσης. Ωστόσο, χάρη στη σκληρή δουλειά, την ομοψυχία και την αγάπη για την ιδέα που πρεσβεύει, καταφέραμε όλοι μαζί να νικήσουμε τα οικονομικά προβλήματα και να βοηθήσουμε τον Ιστορικό να κερδίσει την επιστροφή του στην Ευρώπη και να τερματίζει κάθε χρόνο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Νιώθω, λοιπόν, ότι ο κύκλος έκλεισε και για μένα. Έχοντας παραδώσει και φέτος στη διοίκηση τις προτάσεις μου για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια με τον Πανιώνιο και σύντομα θα ανακοινωθούν, νιώθω ότι επιτέλεσα στο έπακρο το καθήκον μου μέχρι την τελευταία ημέρα.

Ευχαριστώ τους διοικούντες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους υπαλλήλους και ιδιαίτερα τους φιλάθλους του Πανιωνίου για τη σχέση εκτίμησης που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Εις το επανιδείν».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.