Ψάχνει τη νίκη με το μυαλό στις εξέδρες

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει το σημαντικό βήμα, που θα τη φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος (19:30 Novasports1HD).

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει το σημαντικό βήμα, που θα τη φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος (19:30 Novasports1HD). Οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται αποφασισμένοι για το «τρίποντο» στο συγκεκριμένο ματς, την ίδια στιγμή που η διοίκηση της ομάδας έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους φιλάθλους της ομάδας, καθώς υπάρχει ο φόβος προβοκάτσιας, κάτι που μπορεί να φέρει την ΑΕΚ σε δύσκολη θέση. 

Οι έλεγχοι στο ΟΑΚΑ θα είναι αυστηροί, ενώ οι οπαδοί της ομάδας αναμένεται να δημιουργήσουν ομάδες περιφερούσης, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για παρατράγουδα. Στα αγωνιστικά, ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα, που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο ματς. Ο Ισπανός τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, σχετικά με το βασικό σχήμα. Ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στον Λιβάγια για το συγκεκριμένο ματς.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Μπάρκα στην εστία και τους Βράνιες και Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπακάκης και Λόπες θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Κονέ να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Μασούντ αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.