Αυτή είναι η νέα φανέλα του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε στη δημοσιότητα τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.
15/05/2019 • 14:39
Ο Κος Κενές
  • shares
Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε στη δημοσιότητα τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. 

Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Κενές, μίλησε στο arcadiasports.gr για τη νέα σεζόν και την εμφάνιση των Αρκάδων, η οποία δημιουργήθηκε από τον κόσμο. 

Αναλυτικά τόνισε:

"O AΣΤΕΡΑΣ πριν από 8 μήνες ξεκίνησε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα: Ζήτησε από τους φιλάθλους του να σχεδιάσουν και με τη συνεργασία του εμπορικού τμήματος του συλλόγου, τελικά οι ίδιοι να επιλέξουν την εντός έδρας εμφάνιση της ερχόμενης σεζόν. 

Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την κίνηση, αφενός διότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ το αναμενόμενο, αφετέρου διότι ήταν μια διαδικασία που απολαύσαμε και που αναμένουμε ότι θα μας δικαιώσει ως αποτέλεσμα. Εξάλλου για εμάς αυτή είναι μία κίνηση που περιέχει και έναν συμβολισμό. Ο ίδιος ο ΑΣΤΕΡΑΣ να προσφέρει, να χαρίζει μετά τους αγώνες τη φανέλα του στον κόσμο που τον ακολουθεί.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Macron, λοιπόν, η οποία προμηθεύει τον ΑΣΤΕΡΑ με αθλητικό υλικό, με μεγάλη χαρά υλοποιήσαμε την επιλογή των φιλάθλων μας και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό!  

Ανυπομονούμε πλέον κι εμείς να έρθουν στα χέρια μας οι νέες εμφανίσεις. Επιπλέον, περιμένουμε από τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και να τις κάνει ανάρπαστες από το Star Sore τις νέες μας φανέλες, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι τόσο συναρπαστική όσο και τα σχέδια της νέας μας φανέλας και θα θέλαμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας. Άλλωστε, έχουμε δείξει πως ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας".


Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11