Σενάρια παραμονής του Ντουρμισάι στην πλατεία

Το ενδεχόμενο παραμονής του Φιορίν Ντουρμισάι στον Πανιώνιο, για τουλάχιστον έξι μήνες φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, κάτι που φαίνεται πως βολεύει την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
14/05/2019 • 06:40
Ο Φιορίν Ντουρμισάι
  • shares
Το ενδεχόμενο παραμονής του Φιορίν Ντουρμισάι στον Πανιώνιο, για τουλάχιστον έξι μήνες φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, κάτι που φαίνεται πως βολεύει την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, καθώς δύσκολα θα καταφέρει ο διεθνής παίκτης να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για αυτό τον λόγο σκέφτονται σοβαρά να τον αφήσουν στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο και τότε θα αξιολογήσουν την πορεία του και το αν αξίζει μια θέση στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ. 

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης από την πλευρά της θέλει την παραμονή του Ντουρμισάι στο ρόστερ της, καθώς θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να τη βοηθήσει σημαντικά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Πανιωνίου συνεχίζουν την αναζήτηση νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, για τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας, μετά τη μη εξασφάλιση αδειοδότησης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11