Κατέβασαν τις σημαίες του ΠΑΟΚ από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε πως άγνωστοι κατέβασαν και έσκισαν τις δύο σημαίες που είχαν τοποθετηθεί στο δημαρχείο της πόλης για τη γιορτή που έκανε ο "Δικέφαλος του Βορρά" για την κατάκτηση του νταμπλ.
14/05/2019 • 00:00
Κατέβασαν τις σημαίες του ΠΑΟΚ από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!
  • shares
O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε πως άγνωστοι κατέβασαν και έσκισαν τις δύο σημαίες που είχαν τοποθετηθεί στο δημαρχείο της πόλης για τη γιορτή που έκανε ο "Δικέφαλος του Βορρά" για την κατάκτηση του νταμπλ. Μάλιστα ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε τη λύπη του για το συγκεκριμένο περιστατικό με ανάρτηση του στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.

«Κάποιοι κατέβασαν και έσκισαν τις δύο σημαίες του ΠΑΟΚ που τοποθετήσαμε στο δημαρχείο συμμετέχοντας στη γιορτή της ομάδας της πόλης μας για την κατάκτηση του νταμπλ. Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν τον... πολιτισμό τους. Λυπάμαι!», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Γιάννης Μπουτάρης.

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..