Κατέβασαν τις σημαίες του ΠΑΟΚ από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε πως άγνωστοι κατέβασαν και έσκισαν τις δύο σημαίες που είχαν τοποθετηθεί στο δημαρχείο της πόλης για τη γιορτή που έκανε ο "Δικέφαλος του Βορρά" για την κατάκτηση του νταμπλ.
14/05/2019 • 00:00
Κατέβασαν τις σημαίες του ΠΑΟΚ από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!
  • shares
O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε πως άγνωστοι κατέβασαν και έσκισαν τις δύο σημαίες που είχαν τοποθετηθεί στο δημαρχείο της πόλης για τη γιορτή που έκανε ο "Δικέφαλος του Βορρά" για την κατάκτηση του νταμπλ. Μάλιστα ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε τη λύπη του για το συγκεκριμένο περιστατικό με ανάρτηση του στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.

«Κάποιοι κατέβασαν και έσκισαν τις δύο σημαίες του ΠΑΟΚ που τοποθετήσαμε στο δημαρχείο συμμετέχοντας στη γιορτή της ομάδας της πόλης μας για την κατάκτηση του νταμπλ. Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν τον... πολιτισμό τους. Λυπάμαι!», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Γιάννης Μπουτάρης.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 07:03

Πρόκληση με έμφαση στο γκολ για Ουρουγουάη, Χιλή και Βάρμπερκς

Με αβαντάζ παίζουν εκτός έδρας η Χάκα και η Βάρμπεργκς. Για την κατάκτηση των τριών πόντων μάλλον χρειάζεται πάνω από ένα γκολ Στο Μαρακανά η Ουρουγουάη και η Χιλή διεκδικούν την κορυφή στον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Η ισοπαλία δεν βολεύει τη Χιλή η οποία αναγκαστικά θα βγει σε μια τακτική ρίσκου.