Για «λίφτιγκ» στον άξονα ψάχνει ο Αστέρας..

0
Απόστολος Νταλούκας
10/05/2019 • 13:54
Για μια καλύτερη σεζόν, από αυτή που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στην Τρίπολη, προσετοιμάζονται οι άνθρωποι του Αστέρα
  • shares
Η χρονιά τέλειωσε έτσι όπως μάλλον δεν ήθελαν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης με την ομάδα ως την τελευταία αγωνιστική να νιώθει την πίεση για την παραμονή της στην κατηγορία!

Ήδη πάντως στην Αρκαδία έχουν σκεφτεί το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε η ομάδα να μην βιώσει ξανά τόσες στιγμές έντονης μετριότητας στην 2η χειρότερη σεζόν από πλευράς συγκομιδής πόντων (με χειρότερη αυτή πριν δύο χρόνια όπου συγκέντρωσε 28 βαθμούς έναντι 33 φέτος).

Το «λίφτιγκ» είναι δεδομένο ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη οι επαφές της διοίκησης με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ένας εξ αυτών είναι κι ο Νίκος Καλτσάς που οι πληροφορίες τον θέλουν κοντά στην υπογραφή της ανανέωσης της συνεργασίας του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Γαλανακόπουλος βρίσκεται στην Ισπανία όπου σε επαφές του με ομάδες της 2ης κατηγορίας (κυρίως) αλλά κι ορισμένους συλλόγους της La Liga ψάχνει να βρει τα ιδανικά κομμάτια έτσι ώστε να υπάρξει μια ουσιαστική ενίσχυση για μια ομάδα που πέρυσι τέτοια εποχή σκέφτονταν τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Europa League!

Το δεδομένο είναι πως θα αποκτηθούν δύο παίκτες για το κέντρο της άμυνας – με δυνατότητα ένας, τουλάχιστον, να μπορεί να αγωνιστεί και λίγο πιο μπροστά – ένας επιτελικός μέσος όπως και ένας ή δύο φορ έτσι ώστε η γραμμή κρούσης να αποκτήσει ξανά την ουσία διαθέτοντας και εναλλακτικές επιλογές…

(ο Γιάννης Καϊμενάκης, εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης)Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.