«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς Παναθηναϊκό»

Την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, στο μέλλον, προανήγγειλε ο Σωτήρης Πανταλέων, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρώην αρχηγός των «πρασίνων» και νυν παίκτης της Λατίνα είπε πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του μακριά από το «τριφύλλι», τόνισε πως οι αναμνήσεις που έχει από την 20ετή παρουσία του στο σύλλογο, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες ενώ αναφέρθηκε και στα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική ομάδα...

Την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, στο μέλλον, προανήγγειλε ο Σωτήρης Πανταλέων, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρώην αρχηγός των «πρασίνων» και νυν παίκτης της Λατίνα είπε πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του μακριά από το «τριφύλλι», τόνισε πως οι αναμνήσεις που έχει από την 20ετή παρουσία του στο σύλλογο, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες ενώ αναφέρθηκε και στα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική ομάδα…

Για το πώς βίωσε την κατάσταση που επικρατούσε στον Παναθηναϊκό: «Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για το σύλλογο μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αγαπάω τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πολύ κρίσιμη περίοδος που διανύει ο σύλλογος. Έχουν γίνει τεράστια λάθη στο παρελθόν και εξαιτίας όλων αυτών οδηγηθήκαμε σε αυτή την κατάσταση».

Για το ποιοι φταίνε: «Οι παράγοντες. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την επιτυχία αλλά και για την αποτυχία. Κάποιοι παράγοντες που έχουν οδηγήσει στην δύσκολη κατάσταση τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως δεν είναι αυτοί που μπορούν να τον βγάλουν από εκεί. Υπάρχουν προσωπικότητες στον Ερασιτέχνη που μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο, ενώ με τη στήριξη του κόσμου μπορεί να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες».

Για το τι λείπει από την ομάδα: «Σίγουρα δεν μπορεί να καταλογιστεί καμία ευθύνη στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτή την περίοδο αποτελείται από νέα παιδιά που έπεσε το βάρος επάνω τους, σε μία δύσκολη στιγμή. Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φταίνε οι παίκτες. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή. Τον κύριο Καζάζη. Το πάλεψε αρκετά για τον Παναθηναϊκό».

Για το βίντεο που είχε ανεβάσει ο Στάθης Ντονάς: «Το βίντεο αυτό είτε συμφωνεί κάποιος είτε διαφωνεί, λέει κάποιες αλήθειες. Για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ, όπου βλέπεται πως σε σύντομο χρονικό διάστημα δικαιώνεται. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά είναι συνολικό. Θα πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή το ελληνικό βόλεϊ. Δεν υπάρχουν βάσεις. Θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή το οικοδόμημα του ελληνικού βόλεϊ».

Για το να είχε πρόταση από τον Ηρακλή λίγο πριν μετακομίσει στην ιταλική Λατίνα: «Συζητήσεις και προτάσεις μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Όμως, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το τελευταίο διάστημα δεν είχα καμία πρόταση από τον Ηρακλή. Αλλά μέχρι να φύγω και ακόμα ισχύει και τώρα, προτεραιότητά μου είναι ο Παναθηναϊκός. Έδωσα ό,τι μπορούσα στην ομάδα».

Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να φανταστώ ό,τι δεν θα επιστρέψω ποτέ τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Παναθηναϊκό. Όσα έχω πάρει από αυτή την ομάδα, θέλω να τα δώσω. Για μένα είναι ένας τρόπος ζωής. Έχω περάσει 20 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε ακόμα για επιστροφή, αλλά έχω αρκετά αγωνιστικά χρόνια μπροστά μου».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: «Είναι σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχει κοστίσει τον Παναθηναϊκό η εσωστρέφεια και οι κόντρες που υπάρχουν. Αυτά δεν πρέπει να υπάρχουν σε κανέναν σύλλογο. Η κόντρα και ο πόλεμος στους κόλπους του Παναθηναϊκού είναι το βασικό πρόβλημα. Είναι λυπηρό που έχουν δημιουργηθεί κάποια στρατόπεδα στην ομάδα».

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους των «πρασίνων»: «Η σχέση που έχω με τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν περιγράφεται. Η αγάπη που έχω πάρει σε δύσκολες στιγμές αγωνιστικές αλλά και προσωπικές. Η δύναμη που έχω πάρει είναι απίστευτη. Είναι αναμνήσεις που θα έχω σε όλη μου τη ζωή. Να ξέρουν πως κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε και θα γιορτάζουμε όλοι μαζί για τον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.